Hükümet Booking.com'un yanında, TÜRSAB şimdi buna ne diyecek?

Bakan Zeybekci, Booking.com’un Türkiye’de yasaklanması konusunda, “Bu şirket Türkiye’de faydası olan bir şirket. Yasakladığımız zaman, kazanan yoktur” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hollanda menşeli dünyaca ünlü turizm sitesi Booking.com’un Türkiye’de yasaklanması konusunda, “Bu şirket Türkiye’de faydası olan bir şirket. Yasakladığımız zaman, kazanan yoktur” dedi.

Zeybekci, yasaklanan “Booking.com”un, ofis olarak Türkiye’de kayıtlı olmayan ama ticari faaliyet gösterip kâr eden bir şirket olduğunu kaydetti.

Zeybekci, “Yasakladığımız zaman, kazanan yoktur. İki taraf da kaybeder, birisi az, diğeri çok ama ikisi de kaybeder.

Booking.com’u Türkiye’ye kazandırmanın yollarını aramamız gerekiyor. TÜRSAB şikayet etti, haklıydı. Mahkemenin vermiş olduğu kararı tartışacak değilim. Olması gereken yönde karar verdiğini düşünüyorum. Çözüm bulunması gerekir. Booking.com ile görüşmeleri sürdürüyoruz. Allah bize akıl vermiş. Bu akılla da akıllı hareket etmemiz gerekiyor memleketimizin menfaati çerçevesinde. Sahip olduğum görev itibarıyla mevzu bahis Türkiye’nin menfaatiyse gerisi teferruattır” dedi.

Hükümet Booking.com'un yanında, TÜRSAB şimdi buna ne diyecek? ile ilgili etiketler Nihat Zeybekci booking
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.