Hotmail giriş sayfası: Hotmail giriş yap, kaydol, oturum aç

Teknoloji çağı olmamamız ile beraber artık her şey daha kolay olmaktadır. Uzaktaki bir arkadaşımız, sevdiğimiz birisi ile internet üzerinden nerede olursa olsun kolayca konuşabilir ve özlem giderebiliriz. Günümüzde en çok tercih edilen iletişim araçlarından birisi olarak bilinen uygulama mail uygulamasıdır. Bu uygulamalar birçok alanda bizlere yardımcı olmaktadır. Hotmail giriş yap! Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Hotmail kaydol, oturum aç işte tüm detaylar…

 Mail adresinizin olması sizlere birçok konuda kolaylık sağlamaktadır. Bunlar genellikle bazı uygulamalar edindiğiniz zaman o uygulamalara giriş yapmanızı sağlar. Mail üzerinden iş başvurusu, bir konuda bir kuruma danışma vs. gibi konularda en büyük yardımcılardan birisi olmaktadır.  İnsanlar tarafından sorulan konulardan biriside Hotmail hesabını nasıl açmaları gerektiği hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Günümüzün elektronik haberleşme uygulamalarından en popüler olanı olan Hotmail bizlere her konuda kolaylık sağlamaya yardımcı olmaktadır. 1995 yılında Sabeer Bhatia ve Jack Smith tarafından kurulmuştur. O zamanlarda tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olmaktadır. Bir Hotmail hesabı için istenilen isim ile kullanıcı adı oluşturulabilinir ve ardından istenilen bir şifre alınabilir. Bu şekilde sizin de bir Hotmail hesabınız olabilmektedir. Hotmail giriş ekranına nasıl gidilir? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.  

HOTMAİL KAYDOL

 Dünya genelinde popüler bir uygulama olan ve herkes tarafından kullanılan mail adresi ile iletişim kurabilirsiniz. Mail hesabı olmayan kişiler tarafından araştırılan konulardan biriside nasıl Hotmail’le kaydolacaklarıdır. Öncelikle yapmanız gereken hesap açma sayfası olan bu linke  https://login.live.com/ tıklayınız. Daha sonra önünüze çıkan ekranda sayfadaki boşlukları doldurunuz. Ardından alacağınız Hotmail adresinizi belirleyiniz. Daha sonra ise ikinci bölümde yer alan “hotmail.com" isminin birkaç alternatifi bulunmaktadır. Kendi belirlermiş olduğunuz e postaya sahip olmuş olacaksınız.

HOTMAİL GİRİŞ YAP

 Türkiye ve Dünya genelinde en çok tercih edilen iletişim araçlarından biriside mail atma uygulamasıdır. Bu popüler uygulama ile istediğiniz kişi ile mesajlaşabiliyorsunuz. Ayrıca günümüz teknoloji çağı olduğundan dolayı hemen hemen herkes mail açmak zorunda bulunmaktadırlar. Bu konu ile ilgili Hotmail giriş yapma hakkında vatandaşlar bilgi sahibi olmak istiyorlar. Hotmail’e giriş yapmak için öncelikle; Bir Outlook hesabı açmanız gerekiyor. Bu linkten https://login.live.com/ Bu sayfaya gidiniz. Önünüze çıkan sayfadaki boşlukları doldurunuz.  Daha sonra giriş yapabilirsiniz.

 HOTMAİL OTURUM AÇ

 Günümüzün en büyük yardımcısı ve teknoloji çağı olmamızdan dolayı hemen hemen herkesin bir epostası mevcuttur. Dünya genelinde popüler olan uygulamalardan birisi Hotmail kullanarak iletişim kurabilirsiniz. Hotmail’den oturum açmak isteyenler için öncelikle adımları takip etmeniz gerekmektedir. Bu adımlar şu şekildedir; 

  • Öncelikle Outlook.com oturum açma sayfasına gidiniz. Daha sonra Oturum aç'ı seçiniz.
  • Ardından e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin ve İleri'yi seçin.
  • Sonraki sayfada kendi belirlediğiniz parolanızı girin ve Oturum aç'ı seçiniz. Bu şekilde oturum açmış olacaksınız.

 

HOTMAİL GİRİŞ EKRANI

 İnsanlara ücretsiz bir şekilde birbirleri ile iletişim imkânı sağlamaya yardımcı olan Hotmail hesabı ile kullanıcıların kendilerine ait kişisel bir e postası olmaktadır. 1995 yılından bu yana dünya çapında kullanılan bir eposta alma ve iletişim sağlama uygulaması olmaktadır. Bunun için Hotmail giriş mailine kaydolmak için bazı adımları takip etmeniz gerekiyor. Hotmail giriş ekranı için https://account.microsoft.com/account?lang=tr-TR  bu linke tıklayarak kolay ve ücretsiz bir şekilde mail hesabı edinebilirsiniz. Sevdikleriniz ve dış dünya ile sosyalleşmenizi sağlayan mail adresleri ile ayrıca sizden mail adresi isteyen uygulamalara giriş yapmanızı sağlamaktadır.

Hotmail giriş sayfası: Hotmail giriş yap, kaydol, oturum aç ile ilgili etiketler giriş kaydol Hotmail oturum aç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.