Hoşlandığı erkeğe açılan 3 kadın burcu

Aşkınızdan ölseniz de erkeğin ayağında gidip ona açılmayanlardansanız burcunuzun bunda etkisi büyüktür. Prenseslikten ödün vermeden, beğendiği ya da birlikte olmak istediği erkeğe açılan kadın burçları nelerdir? İşte Koç, Boğa, Aslan, Akrep, Başak, Yengeç, Yay, Balık, Terazi ve Oğlak burçlarının ilişki anlayışları ve ilk adımı atma konusundaki tavırları...

İlk adımı atan tarafın kadın olması diyaloğu dünyanın birçok yerinde yapılır. Hatta bazı Avrupa ülkelerinde kadınlar çıkma teklifi ettiği ilgili rivayetler sosyal medyada oldukça çok konuşulur. Peki hoşlandığı erkeğe açılan kadınların burçları nedir?

HOŞLANDIĞI ERKEĞE AÇILAN 3 KADIN BURCU

BALIK: Dünyası duygu olan balık burcu, kadını ile de aynı özellikleri gösterir. Hoşlandığını açıkça belli eden, duygularını saklamakta güçlük çeken balık burcu kadını, eğer bir erkekten hoşlandıysa bunu mutlaka belli edecektir. Dolayısıyla hoşlandığı erkeğe açıklan kadın burcu Balık'tır.

TERAZİ: İlk adımı atma konusunda Terazi burcu kadınının eline kimse su dökemez. Kurduğu ilişkilerde denge ve huzur arayan Terazilerin, ilişki başlatma konusunda oldukça cüretkar olduğu biliniyor. Bu burca sahip olan kadınların, karşı cinse aşklarını belli etme konusunda potansiyelleri vardır. Yeter ki dikkatini çekin.

YENGEÇ: Bir ilişki başlayacaksa ilk adımı atma konusunda hiç çekinmeyen burç Yengeç burcudur. Flörtöz tavırları ile de bilinen bu burcun kadınları eğer bir erkekten hoşlandıysa bunu belli etmekten asla çekinmez.

 

Hoşlandığı erkeğe açılan 3 kadın burcu ile ilgili etiketler burç ilk adımı atan kız hoşlandığı erkeğe açılan kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.