Hindistan'da düşen askeri helikopterden acı haber geldi: Genelkurmay Başkanı ve eşi öldü!

Hindistan'da Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat ve eşinin de içinde olduğu askeri helikopterden acı haber geldi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Genelkurmay Başkanı, eşi ve uçaktaki 11 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan'da düşen askeri helikopterden kahreden haber geldi. 

Hindistan'ın Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat ve eşinin de aralarında bulunduğu 14 kişiyi taşıyan askeri helikopter Tamil Nadu'daki Ooty yakınlarında bu sabah düştü.

13 KİŞİDEN ACI HABER

Hindistan Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, 4'ü mürettebat olmak üzere 14 kişinin bulunduğu helikopterdeki 13 kişinin öldüğü ifade edildi. Açıklamada, "Büyük üzüntüyle, Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat, eşi Madhulika Rawat ve helikopterdeki diğer 11 kişinin talihsiz kazada öldüğü belirlendi. Kazadan yaralı çıkan Yüzbaşı Varun Singh şu anda Wellington Askeri Hastanesinde tedavi altında" denildi.

Hindistan'da düşen askeri helikopterden acı haber geldi: Genelkurmay Başkanı ve eşi öldü!

GÖREVE GEÇTİĞİMİZ YIL GELMİŞTİ

1 Ocak 2020'de Genelkurmay Başkanı olarak atanan Rawat, öncesinde 3 yıl boyunca Ordu Komutanlığı görevini icra etmişti.

 

Hindistan'da düşen askeri helikopterden acı haber geldi: Genelkurmay Başkanı ve eşi öldü! ile ilgili etiketler Hindistan Genelkurmay Başkanı eşi askeri helikopter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.