Hilal Altınbilek'ten sürpriz imza! Hayranları şaştı kaldı! Bir Zamanlar Çukurova'ya ihanet mi?

ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini oynayan Hilal Altınbilek sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Hayranları ise şaştı kaldı.

Oynadığı Züleyha karakteri ile hem Bir Zamanlar Çukurova izleyenlerini hem de takipçilerini mutlu eden başarılı oyuncu Hilal Altınbilek son dönemin en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Sezon finali yapan dizinin ardından fırsatı değerlendirmek isteyen oyuncu sürpriz bir proje ile hayranlarının karşısına çıktı.


Sosyal medya ve magazin gündeminin çok konuşulan isimlerinden oyuncu Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finaline girmesi ile fırsatı değerlendirdi. Ünlü giyim markasının çekimlerine katılan oyuncu, muhteşem fiziği ve giydiği kıyafetler ile sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İşte Hilal Altınbilek'in fotoğrafları...

 

Hilal Altınbilek'ten sürpriz imza! Hayranları şaştı kaldı! Bir Zamanlar Çukurova'ya ihanet mi? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Züleyha
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.