Hilal Altınbilek kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Kaç Yaşında?

Gelecek sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alacak olan Hilal Altınbilek'in hayatı, yaşı ve oynadığı diziler büyük merak konusu. Peki, gelecek sezon ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alacak olan Hilal Altınbilek  kimdir? Kaç yaşındadır? Bütün detaylar haberimizde

Derin Sular, Karagül gibi televizyon dizilerinde oynamış olan, gelecek sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alacak olan Hilal Altınbilek'in hayatı, yaşı ve oynadığı diziler büyük merak konusu. Peki, Gelecek sezon ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alacak olan Hilal Altınbilek  kimdir? Kaç yaşındadır? Bütün detaylar haberimizde...

Hilal Altınbilek kimdir?  Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Kaç Yaşında?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 İzmir'de dünyaya geldi. Türk-Hırvat. tiyatro ve televizyon dizisi oyuncusudur.

İlkokul hayatından itibaren tiyatro oyunculuğuna başlayan Altınbilek, İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda Ali Haydar Elçığ’dan eğitim almıştır. Aldığı bu oyunculuk eğitimin ardından, 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dizisi oyuncusu olarak ilk defa Fox televizyon kanalında yayınlanan “Derin Sular” isimli dizide İrem rolünü canlandırmıştır. Canlandırdığı bu rol ile tanınır olan Altınbilek, daha sonra 2013 yılında Fox televizyon kanalında gösterime giren “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü oynadı. Güzel oyuncu, ''Bir Zamanlar Çukurova'' dizisinde ise Züleyha karakterine can verecek.

Rol adlığı dizilerde gösterdiği performansları ile eleştirmenler tarafından olumlu tepkiler alan oyuncu, aldığı eğitimlerin hakkını en güzel şekilde vermektedir. Oyunculuğa başladığı dönemde dizilerde yer alan oyuncuların önüne geçerek başarısını göstermiştir. Oyuncular arasında dikkat çeken isim haline gelmiştir. Oyunculukta gelecek yeni projelerde yer alması beklenen güzel oyuncu İstanbul’da yaşamaktadır. Şimdiler de Fox tv kanalının Cuma akşamları aksiyon, dram,heyecan dolu sahneleri ile seyirciyi ekran başına kilitleyen Karagül dizisinde Özlem Şamverdi karakterini canlandırmaktadır.

Hilal Altınbilek kimdir?  Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Kaç Yaşında? - Resim : 2

TELEVİZYON DİZİLERİ

2011, Derin Sular, İrem

2013-Günümüz, Karagül, Özlem Şanverdi

ÖZEL BİLGİLERİ

Eğitim: Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Eğitimi

Kilo: 50

Boyu: 1.68

Saç Rengi: Kumral

Göz Rengi: Yeşil

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ KONUSU 


İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.

DİZİNİN AFİŞİNİ İZLEYİCİLER SEÇİYOR

Atv’nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın afişini izleyicisi seçiyor. Atv Instagram kanalında yayınlanan 6 afişten en beğenileni Günaydın Gazetesi'nde yayınlanacak.

 

Hilal Altınbilek kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Kaç Yaşında? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.