Hikaye Değişti! Mahkum Dizisi Yeni Sezonda Ortalık Karışıyor! Mahkum Oyuncu Kadrosu Genişledi

FOX TV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi her hafta başka bir heyecana sahne olmuştu. İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova'nın başrol oynadığı Mahkum yeni sezon fragmanı yayınlandı. Hikayenin komple değiştiği Mahkum dizisine yeni oyuncular da katıldı.

Mahkum dizisi yeni sezon fragmanı gösterdi ki dizide yeni sezon bambaşka bir hikaye var olacak. Bilindiği gibi Avukat Cemre karakteriyle oynayan Seray Kaya diziden ayrılmıştı. Yüksek tempolu ve merak uyandıran sahneleri yeni sezonda da göreceğimiz Mahkum Dizisinde heyecan kaldığı yerden devam edecek.

İsmail Hacıoğlu'nun performansının sezon boyunca konuşulduğu Mahkum dizisi 15 Eylül Perşembe akşamı başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Gökçe Eyüboğlu Giryan, Seda Türkmen Ayşe, Nazlı Bulum Eylül, Erdal Küçükkömürcü Dadaloğlu, Mehmet Bozdoğan Mami, Mine Kılıç Defne, Sarp Aydınoğlu Zeyat, Cem Söküt Fukara karakterleriyle katıldılar.

Mahkum dizisindeki sürprizleri izleyici fragmandan bir bir buldu! 4

MAHKUM YENİ SEZONDA HİKAYE DEĞİŞİYOR!

Mahkum yeni fragmanı izleyenler dizinin hikayesinde yaşanan değişimi fark ettiler. Öldü sanılan Barış Yesari'nin kendisine bir ordu kurup sokaklarda krallığını ilan etmesi Mahkum dizisine yepyeni bir soluk getirecek.

Mahkum dizisindeki sürprizleri izleyici fragmandan bir bir buldu! 3

Benzer bir durum sezinleyen bir başka izleyici de katiller ordusunu harekete geçirmeye hazırlanan Barış’a hayranlıkla bakan Eylül’e “Bir tek sen eksiktin!” yorumunu yapmakta…

Hayal Köseoğlu'nun oynadığı Sasha karakterinin Eylül ile arasının bozulduğu görülüyor Mahkum yeni sezonda. İzleyiciler de bu duruma dikkat çektiler sosyal medyada.

Mahkum 25. bölüm 15 Eylül Perşembe akşamı fox tv'de olacak.

Hikaye Değişti! Mahkum Dizisi Yeni Sezonda Ortalık Karışıyor! Mahkum Oyuncu Kadrosu Genişledi ile ilgili etiketler mahkum dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.