Hermes markası nedir?

Hermes markası bugünlerde sosyal medyada en çok konuşulan markalardan biri oldu. Fransa'nın en ünlü giyim makalarından olan Hermes'in ürünleri diğer markalarla kıyaslandığında aralarında uçurumlar var. Peki Hermes markası nedir? Hermes neden bu kadar pahalı? İşte tüm detaylar...

Hermes markası nedir? Son günlerde sosyal medyada en çok merak edilen sorulardan birisi bu? Dünyanın birçok yerinde mağazası olan Fransız menşeili bir modaevi olan Hermes'i herkes merak ediyor. Hermes'in merak edilmesinin nedenlerinden biri de fiyatlarının çok yüksek olması. Bin dolardan, 50 bin dolara kadar ürünleri olan Hermes herkes tarafından konuşulmasına neden oluyor. Peki Hermes markası nedir? Neden bu kadar pahalı? İşte tüm soruların cevabı haberimizde...

Hermes markası nedir?


Hermes Markası nedir?

Fransız modaevi olarak kurulan Hermes yüksek kesime hitap eden bir giyim mağazası olarak açıldı. Dünyanın birçok ülkesinde mağazası olan Hermes'in fiyatları duduk uçuklatmasına rağmen ünlü isimler tarafından tercih ediliyor. En pahalı ürünleri arasında genellikle çantalar yer alıyor.

Hermes markası nedir? - Resim : 2

EKŞİ SÖZLÜK YAZARLARINDAN HERMES YORUMU

"turuncusuna hasta oldugum fransiz kokenli marka.tasarimlari oldukca sade,gosteristen uzak ama bir o kadar kaliteli ve ikoniktir.ozellikle ' h ' bilezikleri ve cantalari, bir de son yillarda terlikleri de cok tutuluyor bildigim kadariyla."

"çantalarının tam bir klasik olmasına rağmen giyim koleksiyonları ruhsuz, saçma sapan olan marka. kaç koleksiyon oldu sayamadım her defasında meh diyip kapatıyorum. bir seferinde kanye west ''hermes'in kreatif direktörü olmak istiyorum'' demişti, tasarımcılığından tiksindiğim kanye bile daha değişik koleksiyon hazırlar."

türkiye'de kemerlerini kullanan kadın ve erkek çoktur.

ancak türkiye'de orijinal kemerlerini kullanan kadın ve erkek sayısı %3 civarı fln çıkar büyük ihtimalle.

"herkesin sahte ürünlerini kullandığı, aslında gerçek marka değeri çok ama çok yüksek olan iyi bir markadır."

"araştırmalara göre birkin çantaları son zamanların en sağlam yatırım aracıymış. altından ve borsadan daha güvenilir yani. birkin modelinin ilk çıktığı günden bugüne * değeri %500 artmış. çantaların kalitesine ve klasına söyleyecek lafımız olmasa da bu çantaların en büyük olayı arz-talep dengesini altüst etmesidir herhalde. uğruna kitap yazılan tek çantadır, michael tonello'nun yazdığı bringing home the birkin kitabını bütün moda takipçilerine tavsiye ederim. hermes 400 euroya eşarp da satıyor ama bu çantanın değeri müzayedelerde 200.000 dolara kadar çıkıyor."

 

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.