Hercai Yıldızı Akın Akınözü Yeniden Ekranlarda! Yeni Dizisi Bambaşka! Rekor Gelir Mi?

Hercai dizisinin Miran'ı olarak büyük sükse yakalamış olan Akın Akınözü, dizinin finalinden sonra kısa bir süre ara vermişti. Bu süre zarfında ise gelen teklifleri değerlendiren başarılı oyuncu bir dizide karar kıldı ve ekranlara dönmeye karar verdi.

Hercai dizisinin Miran'ı olarak büyük sükse yakalamış olan Akın Akınözü, dizinin finalinden sonra kısa bir süre ara vermişti. Bu süre zarfında ise gelen teklifleri değerlendiren başarılı oyuncu bir dizide karar kıldı ve ekranlara dönmeye karar verdi. Hercai dizisiyle yurtdışına da ismini duyuran Akın Akınözü bu sefer Kaderimin Oyunu adlı romantik komedi bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

Hercai Yıldızı Akın Akınözü Yeniden Ekranlarda! Yeni Dizisi Bambaşka! Rekor Gelir Mi?

Yeni Diziye Adım Adım

Akın Akınözü, Ebru Şahin'den sonra bu sefer Kaderimin Oyunu dizisinde başrolü Öykü Karayel ve Sarp Apak ile paylaşıyor. Star TV'de yayınlanacak olan dizinin yapım şirketi ise NGM Medya. İki çocuklu bir annenin hayatını anlatan dizinin senaristi ise Aşk ve Mavi, Kardeşlerim gibi dizilerin senaristliğini üstlenmiş olan Gül Abus Semerci'dir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturuyor. Dizi sete çıkıp çekimlere başladı, heyecanlı ve başarılı bir yapım izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Hercai Yıldızı Akın Akınözü Yeniden Ekranlarda! Yeni Dizisi Bambaşka! Rekor Gelir Mi? - Resim : 2

Akın Akınözü Kimdir?

1990 Ankara doğumlu olan Akın Akınözü oyunculuk hayatına bir sinema filmiyle adım atmıştır. 2014 yılında Azrail filmiyle ekran hayatına başlayan Akın Akınözü, 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde İvan Ali karakterine hayat vermiştir. Sükse yaptığı diziler ise Arkadaşlar İyidir ve Aslan Ailem adlı dizilerdir.

Akınözü, Arkadaşlar İyidir dizisinde üniversiteli bir çocuk olan Yunus karakterini, Aslan Ailem de ise polis olan Murat Aslan karakterine hayat vermiştir. Adını yurtdışına da duyurmasına neden olan Hercai dizisinde ise Miran Aslanbey karakteriyle boy gösteren başarılı oyuncu dizinin finalinin ardından biraz dinlenmiş ve ekranlara geri dönmüştür. Pek çok dizide rol alan ve başarısını kanıtlayan Akın Akınözü'yü bu kez izleyiciler Kaderimin Oyunu adlı dizide Öykü Karayel ile birlikte izleyecekler. 

Hercai Yıldızı Akın Akınözü Yeniden Ekranlarda! Yeni Dizisi Bambaşka! Rekor Gelir Mi? ile ilgili etiketler Hercai
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.