Hercai neden final yapıyor? Hercai dizisi sonu nasıl bitiyor, Reyyan ölüyor mu?

ATV ekranlarının fenomen dizilerinden Hercai final yapıyor. 69. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Hercai dizisinin sonunun nasıl biteceği merak ediliyor. Peki, Hercai neden final yapıyor? Reyyan ölüyor mu?

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisi 69. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 3. sezonunda beklenen ilgiyi göremedikten sonra Cuma günleri yerine Pazar akşamları yayınlanmaya başlanan Hercai dizisinde reytingler bir türlü istenilen düzeye gelmedi. Ve kısa bir süre sonunda da final kararı alındı.

Kadrosunda oldukça güçlü isimler yer alan ancak final bölümü setinde yaşanan olaylarla gündeme gelen Hercai dizisinde Akın Akınözü hayranlarının sosyal medyada kampanya başlatması da dikkatlerden kaçmadı. Peki, Hercai dizisi sonu nasıl bitiyor?

Hercai neden final yapıyor? Hercai dizisi sonu nasıl bitiyor, Reyyan ölüyor mu?

HERCAİ 69. BÖLÜM FİNALİNDE NELER OLUYOR?

Reyyan ile Miran, Yaren’in sebep olduğu kaos sonrasında dağılan aileyi toparlamaya çalışmaktadır. Hazar'ın emaneti olan torunlarını korumak adına uzaklara giden Azize de hiç ummadığı birisinden karşılık bulur. Reyyan da Umut Vakfı'nda yeni bir proje başlatmak için harekete geçer.

Yeni proje, Reyyan ve Miran için sürprizlerle dolu bir yolculuğun başlangıcı olurken ikilinin hayatında yeni bir kapı ardına kadar aralanır.

Hercai kitabının sonunda ise sırtından bıçaklanan Miran’ ın yanına hastaneye koşarak, onu affettiğini artık gözlerini açması için yalvardığını ve gerçekleri hasta yatağında Miran uyurken mırıldanması ile kitabın sonu gelir. Hercai kitabından uyarlanan senaryoya göre; Reyyan dinalde ölmeyecektir.

Hercai neden final yapıyor? Hercai dizisi sonu nasıl bitiyor, Reyyan ölüyor mu? ile ilgili etiketler Hercai Hercai final
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.