Hekimoğlu Dizisinde Final! Timuçin Esen Özür Diledi! Özür Konuşmasında Bakın Neler Söyledi

Hekimoğlu dizisi son zamanlarda düşen reytingler sebebiyle final yapma kararı aldı. "Doctor House" dan uyarlanan dizi, başrol oyuncusu Timuçin Esen'nin hayat verdiği Ateş Hekimoğlu karakteriyle alışılageldik doktor dizilerinden farklı olarak gelen vakalar için değişik çözümler bulmasıyla büyük beğeni toplarken ilerleyen zamanlarda izleme oranında büyük düşüş yaşadı.

Hekimoğlu dizisi son zamanlarda düşen reytingler sebebiyle final yapma kararı aldı. "Doctor House" dan uyarlanan dizi, başrol oyuncusu Timuçin Esen'nin hayat verdiği Ateş Hekimoğlu karakteriyle alışılageldik doktor dizilerinden farklı olarak gelen vakalar için değişik çözümler bulmasıyla büyük beğeni toplarken ilerleyen zamanlarda izleme oranında büyük düşüş yaşadı.

Bu durum karşısında yapım ekibi de dizinin yayınlanacak 51. bölümüyle diziye son verme kararı aldı. İzleyici ise Kanal D ekranlarında her hafta yayınlanan bu dizinin bitmesinden son derece hoşnutsuz olsa da son zamanlarda reyting sonuçları hem kanalı hem yapım ekibini zorladı.

Timuçin Esen'nin Özür Konuşması 

 

Dizinin başrol oyuncusu Timuçin Esen, dizinin final kararı almasından herkes gibi hoşnut olmadığını açıkladı. Bu konu hakkındaki konuşmasında çıkardığı işten son derece memnun olmasına karşın diziyi ayakta tutmak için son derece büyük uğraş verdiklerini ancak bunun yeterli olmadığından bahsetti.

Hekimoğlu Dizisinde Final! Timuçin Esen Özür Diledi! Özür Konuşmasında Bakın Neler Söyledi

İşte bu sebeple yaptıkları işin zorluğu, uzun süren çabaları sonucu istenilen sonuç alınamadığından ötürü bunun üzerinde gerginlik oluşturduğu ve bunu sette birçok kişiye yansıttığını ifade etti. Bunun sonucunda kırdığı her kişi için ayrı ayrı özür dilediğini ve bunun sadece iş amacıyla olduğunu konuşmasında belirtti. Her şeyin yalnız daha güzel ve daha iyi bir iş çıkarmak için olduğundan da ayrıca bahsetti.

Dizinin Yayınlanacak Olan Final Bölümünde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Hekimoğlu dizisinin yayınlanacak olan 51. Final bölümünü özellikle dizinin fanatikleri için merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre bu son bölümde hep merakla beklenen o aşk itirafının geleceği öğrenildi.

 

Ebru Özkan'ın canlandırdığı İpek karakteri ile Timuçin Esen'in canlandırdığı Ateş karakteri yayınlanacak son bölümde yıllardır söyleyemedikleri o aşk itirafını gerçekleştirecekler. Sonuç olarak finalde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor olacak.

Hekimoğlu Dizisinde Final! Timuçin Esen Özür Diledi! Özür Konuşmasında Bakın Neler Söyledi ile ilgili etiketler hekimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.