Hekimoğlu Dizisinde Bu Sahne Olay Yaratacak! Final Sahnesindeki Detay Büyüleyecek Ancak Seyirciyi de Kızdıracak!

Yabancı bir diziden uyarlanarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Hekimoğlu dizisi sona yaklaştı. Salı günü 51. bölümü ile ekranlara veda edecek dizinin fragmanı da verildi. Final olacak dizinin usta kadrosunda Timuçin Esen çok ünlü bir tanı uzmanı olan doktoru canlandırırken, Ebru Özkan ise hastanenin başhekimi olarak dizi de yer alıyordu.

Yabancı bir diziden uyarlanarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Hekimoğlu dizisi sona yaklaştı. Salı günü 51. bölümü ile ekranlara veda edecek dizinin fragmanı da verildi. Final olacak dizinin usta kadrosunda Timuçin Esen çok ünlü bir tanı uzmanı olan doktoru canlandırırken, Ebru Özkan ise hastanenin başhekimi olarak dizi de yer alıyordu.

Hekimoğlu Dizisinde Bu Sahne Olay Yaratacak! Final Sahnesindeki Detay Büyüleyecek Ancak Seyirciyi de Kızdıracak!

Timuçin Esen'e yani dizi de yer alan Ateş karakterinin ekibinde Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay yer alıyordu. Ateş'in en yakın arkadaşı rolünde ise Okan Kalabık yerini almıştı. Reytinglerin düşük olması ve Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın başka projeler alması sebebi ile diziden ayrılmaları dizinin final yapmasını da erkene çekmiş oldu. 

Hekimoğlu Dizisinin Final Fragmanında Neler Oluyor?

 

Hekimoğlu dizisinin final fragmanı bizi hayaletler gördüğünü iddia eden bir hasta ile başlıyor. Bu kişi Ateş'in ilgisini çekmiş olacak ki hastaya neyin hayaletler gösterdiğini bulmaya çalışıyor. Hekimoğlu dizinin ikinci fragmanında ise Ateş, İpek'e bir soru soruyor.

Hekimoğlu Dizisinde Bu Sahne Olay Yaratacak! Final Sahnesindeki Detay Büyüleyecek Ancak Seyirciyi de Kızdıracak! - Resim : 2

Hisleri ile ilgili ve itiraf etmesini istiyor. Ateş ve İpek'in aralarında bir elektriklenme olsa da fragman burada son buluyor. Ateş ve İpek'in aralarındaki bu elektriklenme nelere sebep olacağını Salı günü Kanal D ekranlarında göreceğiz. 

Hekimoğlu Dizinin Aldığın Reytingler Nelerdir?

 

Hekimoğlu yayınladığı gün güçlü yapımlar ile karşı karşıya kalıyor. Sezona yeni giriş yapan fakat listelerde her zaman 1. sırada yer Masumlar Apartmanı ve 2. sırada yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz dizini izleyen çok kişi oldu.

Bundan dolayı Hekimoğlu dizisi reytinglerde kendine yer bulamıyor. Totalde ilk ona bile giremeyen dizi, Ab Total grubunda ise 9 veya 10. sıralarda yeri alıyordu. Bu sebeple de dizi final yapmaya doğru sürüklendi. 

Hekimoğlu Dizisinde Bu Sahne Olay Yaratacak! Final Sahnesindeki Detay Büyüleyecek Ancak Seyirciyi de Kızdıracak! ile ilgili etiketler hekimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.