Hazar Ergüçlü: Dizide oynamak istiyorum!

L’Officiel Türkiye dergisi yeni sayısında Hazar Ergüçlü’yü kapağına taşıdı. Genç oyuncu dergiye verdiği röportajda pandemi sürecini nasıl geçirdiğini ve bundan sonraki dönem için planladıklarını anlattı.

L'Officiel'in Hazar Ergüçlü ile yaptığı röportajın ilgili kısmı şu şekilde:

Pek çok insanın suya sabuna dokunmadan kitlelerce tanındığı bir dönemdeyiz. Ama siz farkındalığınızı yaymak için çaba gösteriyorsunuz. Bu farkındalık karşı tarafta nasıl oluşturulabilir?

- Toplumu bilinçlendirmek gibi özel bir amacım yok. Bu iş beni aşar da zaten. Ben doğru olduğunu düşündüğüm yerde durmaya çalışıyorum.

Hazar Ergüçlü: Dizide oynamak istiyorum!

DİZİDE OYNAMAYI ÇOK ÖZLEDİM

Yeni projeleriniz neler?

- Şimdilik önümde bir sinema filmi var, onun için çok heyecanlıyım. Dizide oynamayı çok özledim, o yönde de birtakım gelişmeler oluyor.

ÖZEL ALAN FİLAN KALMADI

Dijital dünyada alanlarımız sizce yeterince korunabiliyor mu? Sosyal medyada her şeyimizin kayıt halinde olması size korkunç geliyor mu?

- Herkesin her şeyi ortada olduğu için, sanılanın aksine özel alan filan kalmadı.
Artık her şey herkese açık. İstediğiniz her bilgiye kolayca ulaşabiliyorsunuz. Asıl problem, bir alanımızın kalmamış olması. Var da ihlal ediliyor değil yani.

Hazar Ergüçlü: Dizide oynamak istiyorum! - Resim : 2

KIBRIS’TA UZUN BİR TATİL YAPMAK İSTİYORUM

 Bu yaz nasıl geçecek, neler yapacaksınız?

- Kıbrıs’a ailemin yanına gidip uzun bir tatil yapmak istiyorum. Çok uzun süredir ailemden uzağım, onları çok özledim. Vaktimi aileme ve sevdiklerime ayıracağım.

 

Hazar Ergüçlü: Dizide oynamak istiyorum! ile ilgili etiketler Hazar Ergüçlü röportaj Dergi L'Officiel dergi röportajı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.