Hayri'nin içinden resmen bir psikopat çıktı! Camdaki Kız'ın yatak sahneli yeni bölüm fragmanı şaşkınlık yarattı!

Dün akşam 61’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi, izleyicisine adeta sinir krizi geçirtti. Hayri’nin değişen karakterine anlam verilemezken yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Son dönemlerde gerçek hasta hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı kitaplarının TV kanallarına uyarlanmasına izin vererek büyük bir çıkış yakalayan ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, tam 3 sezon önce Kanal D ekranlarında başlamış olan Camdaki Kız isimli dizi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Annesi bildiği anneannesi tarafından zor bir çocukluğa ve genç kızlığa mahkum edilmiş olan Nalan’ın aşkı ve kendisini bulma yolunda karşılaştığı zorlukları ele alan dizi, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Feride tarafından baskılanan ve kimi zaman fiziksel şiddete her daim ise psikolojik şiddete maruz kalan Nalan, geçtiğimiz hafta Hayri ile tamamen yakınlaşmış ve boşanma kararı alarak konağı terk etmişti. Kendisine Feride’ye rağmen kendi istediği gibi bir hayat kurmak için önemli adımlar atan ve Hayri’nin de elini bırakmayarak 3 sezondur seyircinin görmek istediği karaktere dönüşen Nalan, dün akşam yayınlanan bölümde herkesi şaşırttı. Konağa geri dönen Nalan’ın ardından içinden adeta takıntılı bir psikopat çıkan Hayri ise izleyiciyi adeta çileden çıkardı.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dün akşam 61’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi, yine ilgi ile takip edildi. Geçtiğimiz hafta konağı terk eden Nalan, Feride’nin “Hayri’yi de öldürürüm kendimi de” tehdidinin üzerine Sedat ile barışmaya ve konağa geri dönmeye mecbur kaldı. Bu durum Hayri’yi resmen şaşkına çevirdi.

Sedat ile tartışan ve fiziki olarak herhangi bir karşılık vermeden Sedat’ın onu dövmesine müsaade eden Hayri, kendisinden uzaklaşan ve bir anda konağa dönmeye karar veren Nalan’ı adeta göz hapsine aldı. Gittikleri her yerde Nalan’ı takip eden ve korkacak hiçbir şeyi olmadığını belirten Hayri, sosyal medya kullanıcıları tarafından “kızın boşluğundan faydalandın, şimdi rahat bırak” yorumları ile eleştirildi.

CAMDAKİ KIZ 62’İNCİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Hayri'nin içinden resmen bir psikopat çıktı! Camdaki Kız'ın yatak sahneli yeni bölüm fragmanı şaşkınlık yarattı!

Dün akşam yayınlanan bölümün hemen ardından dizinin 62’inci bölüm fragmanı geldi. Yeni bölümde Cana’nın ve bebeğinin ölümünü hızlı bir şekilde sindirdiği görülen Sedat, Nalan ile vakit geçirmeye başlayacak. Nalan’ın elini bırakmayan Sedat, onu bir otel odasına götürecek. Sedat ile baş başa kalan Nalan’ın yüzüğünü geri taktığı görülürken Sedat ile kendi isteği ile birliktelik yaşayacak.

Hayri'nin içinden resmen bir psikopat çıktı! Camdaki Kız'ın yatak sahneli yeni bölüm fragmanı şaşkınlık yarattı! ile ilgili etiketler Camdaki Kız dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.