Hayatını kaybeden Karadenizli müzisyen Sait Uçar'ın cenaze töreni detayları belli oldu

Karadeniz'in sevilen sanatçılarından, kemençe ustası Sait Uçar dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaklaşık iki yıldır kanser tedavisi gören, evli ve iki çocuk babası Sait Uçar'ın cenaze bilgileri netleşti.

Karadeniz müziğinin tanınan isimlerinden Trabzonlu sanatçı Sait Uçar bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 2021 yılında bir ameliyat geçiren müzisyen dün hayatını kaybetti. Uzun süredir yakalandığı kanser ile mücadele eden Sait Uçar'ın ölüm haberini Menajeri Naz Özcan, "Sanat Çınarımız canımız Sait Uçar'ı kaybettik. Mekânı cennet olsun. Allah bizlere ve sevenleri sabır versin" sözleriyle duyurdu.

 Hayatını kaybeden Karadenizli müzisyen Sait Uçar'ın cenaze töreni detayları belli oldu

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kendi albümlerinin yanı sıra bir çok Karadenizli şarkıcının albümüne de imzası bulunan müzisyen bugün ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak. Sait Uçar'ın cenazesi bugün günü ikindi namazına müteakip Trabzon Maçka Hamsiköy'de defnedilecek.

Karadenizli müzisyen Sait Uçar'ın vefatının ardından sevenleri üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.

Trabzonspor'un resmi Twitter hesabından ''Karadeniz ezgileriyle dertlendi, derdini anlattı; neşelendi, neşesini paylaştı. Bu dünyadan bir #SaitUçar geçti...'' paylaşımı yapıldı.

Hayatını kaybeden Karadenizli müzisyen Sait Uçar'ın cenaze töreni detayları belli oldu - Resim : 2


Trabzonlu şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Bilal Hancı, Sait Uçar'ın ardından üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: ''Karadeniz müziğinin efsanelerinden Sait Uçar abimizi kaybettik. Çok üzgünüm yayladan yukarı en az bir kez giden dinlemiştir onu başımız sağolsun Şaşkın surat #SaitUçar''


Şarkıcı Ekin Uzunlar, ''Çınarımızı kaybettik KARADENİZİMİN Başı sağolsunSolmuş çiçek #saitucar'' ifadelerini kullandı.


Şarkıcı Apolas Lermi, Twitter'dan şu paylaşımda bulundu: ''Malesef yeri doldurulamayacak bir ustayı kaybettik.. #SaitUçar''

İsmail Türüt: ''Kıymetli dostum, birlikte çalışma fırsatı da bulduğum Karadeniz'in yetiştirdiği değerli sanatçı Sait Uçar kardeşimin vefatını hüzünle öğrendim. Merhum dostuma Allah'tan rahmet ve başta ailesi olmak üzere sevenlerine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun inşaallah.''

Hayatını kaybeden Karadenizli müzisyen Sait Uçar'ın cenaze töreni detayları belli oldu - Resim : 3

 

 

Hayatını kaybeden Karadenizli müzisyen Sait Uçar'ın cenaze töreni detayları belli oldu ile ilgili etiketler cenaze Sosyal Medya sait uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.