Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Hayati ve Diğerleri tekrardan ekranlarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin detayları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Seyirciler dizinin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Ne zaman yayınlanacak? Detaylar ha

Yaz sezonun gelmesi ile birlikte ekranlara yeni diziler girmeye başladı. Daha önce yayınlanan Hayati ve Diğerleri ise tekrardan izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin oyuncuları ve konuları merakla araştırılıyor.Peki Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Ne zaman yayınlanacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

HAYATİ VE DİĞERLERİ KONUSU

İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati, görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkansız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.

Hayati ve Diğerleri 19 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D'de yayınlanacak.

Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 2

HAYATİ SOLMAZ KARAKTERİ

İdealist, cesur, gözü kara, ahlaklı, mesleğine aşık, görevini layıkıyla yapmaya çalışan bir başkomiser. En büyük isteği başında olduğu İkircikli Karakolunu sürgün karakolundan örnek bir karakol haline dönüştürmektir. Gençliğinden beri annesi Şükran'ın gelin bulma çabalarına direnen Hayati, karakol ekibine yeni katılan memur Açelya sayesinde uzun zamandır hissetmediği duyguları yeniden hatırlarken, kendini görev ahlakı ve duyguları arasında büyük bir iç çatışmanın içinde bulacaktır.

DANYAL BEZİRCİ KARAKTERİ

Seneler sonra ortaya çıkarak ablasının yanına geri dönen Danyal, yeğeni Hayati ile tamamen zıt karakterlere sahiptir. Geçmişinde illegal işlerle uğraşan Danyal'ın hayattaki tek isteği ise, kolay yoldan köşeyi dönmektir.

Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 3

ŞÜKRAN SOLMAZ KARAKTERİ

Şükran'ın hayattaki tek istediği oğlunu evlendirebilmektir. Kardeşi Danyal'ın sahtekarlıkları görmezden gelerek birbirine tamamen zıt iki karakter olan oğlu ve kardeşini idare edip evde bir denge yaratmaya çalışan Şükran'ın gelin bulma arayışları Hayati ile aralarında fikir çatışmalarına sebep olur. Bu zıtlık, Şükran'ın amansız bir gelin adayı avcısına dönüşmesine vesile olacaktır.

AÇELYA BALKANLI

Gömleğinin son düğmesi her zaman kapalı, saçları nizamlı bir şekilde toplu, saygılı ve idealist tavrıyla dikkat çeken Açelya, görev bilincini hiç bir zaman kaybetmeyen örnek bir polis olmaya çalışmaktadır. Hayati'ye ilk gördüğü andan itibaren içten içe yakınlık beslemeye başlayan Açelya, hislerini bastırmaya çalışırken, sadece bir otorite figürü olabilecek başkomiser Hayati'ye mesafeli davranmaya çalışmaktadır

Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 4
CELAL KALAYIR

Gasp Büro'da görev yaptıktan sonra disiplin suçu yüzünden sürgün karakolu olan İkircikli Polis Merkezi Amirliği'ne gönderilen komiser Celal, zoru sevmeyen ve kolay yoldan hedefe ulaşmak isteyen bir karakterdir. Cimriliği ile ün salmış olan Celal'in bir başka özelliği ise, karşı cinse olan ilgisidir. Karakola yeni gelen Açelya ile Filiz'in etrafında dolaşan ve bulduğu her fırsatta kur yapmaya çalışan Celal'in en büyük hayallerinden biri ise, bir an önce başkomiser olmak ve rütbesinin getireceği her fırsatı sonuna kadar değerlendirmektir.

ÜZEYİR HİLMİ ALAPLI

Liseyi bitirdikten sonra hayat şartları nedeniyle edebiyat hayatına yerel bir gazetede ölüm ilanları yazarak devam ederken, bir dedektifin başından geçenleri konu alan “Kitapçı Dükkanı” romanından etkilenerek polis olmaya karar veren Üzeyir; “Ya ararsa?” endişesiyle telefonunu sessize alamayacak kadar nişanlısından korkar. İkircikli Karakolu'nda yazman olarak görev yapmaktadır.

 

Hayati ve Diğerleri konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler hayati ve diğerleri konusu nedir ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.