Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı? İşte final bölümünün detayları...

Hayat Şarkısı dün akşam son bölümü ile final yaptı. Sevilen dizinin final bölümünde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Sıcacık ve samimi öyküsüyle tam bir aile dizisi olan Hayat Şarkısı bu akşam yayınlanan final bölümüyle ekran macerasını noktaladı. İşte Hayat Şarkısı son bölümde yaşananların özeti ve final bölümünün nefes kesen sahneleri...

Hayat Şarkısı dizisi final bölümüyle 6 Haziran akşamı ekranlara veda etti! Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı? Sevilen dizi son bölümü ile nefesleri keserken final yaparak izleyicileri üzdü. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Hayat Şarkısı'nın final bölümünde heyecan doruktaydı. Hayat Şarkısı son bölümünde ardı ardına gelen güzel haberlerle rahat bir nefes alan Cevher Ailesi'ni son derece sarsıcı bir sürpriz bekliyordu. İşte, Hayat Şarkısı final bölümünde yaşananlar. İşte dün akşam yaşananların özeti...

hayat_AarkAsA_final

Hayat Şarkısı dün gece TV izleyicilerini ekran başına kilitledi. Hayat Şarkısı final bölümüyle bu akşam izleyicilere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Sıcacık ve samimi öyküsüyle tam bir aile dizisi olan Hayat Şarkısı bu akşam yayınlanan final bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Final bölümünde Hülya, çok zor bir kararla karşı karşıya kaldı. Kerim ve Hülya'nın mutlu bir hayata devam etmesi beklenirken oluşacak sorun tüm dengeleri alt üst etti. İşte Hayat Şarkısı final bölümü hakkında detaylar.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Sınavlarını başarıyla tamamlayan Zeynep, Hülya tarafından çok zor bir operasyon için görevlendirilir. Bayram, Süheyla ile gittikçe kötüye giden ilişkisini kurtarabilmek için oğullarından yardım alır ancak çabaları yine hüsranla sonuçlanır. Ardı ardına gelen güzel haberlerle rahat bir nefes alan Cevher Ailesi'ni son derece sarsıcı bir sürpriz beklemektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kerim, Mahir ve Bayram yaptıkları başarısız operasyon denemeleri sonrasında kendilerini terapistin karşısında bulurlar. Bu arada Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gitgide artmaktadır.

Kerim artık bütün bunlara bir son vermeye karar verir ancak ne yapacağını bilememektedir. Çözüm yolu yine Mahir’den gelir. Kerim’in bu son manevrası Hülya’nın yelkenlerini indirmesine yetecek midir?

Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı? İşte final bölümünün detayları... ile ilgili etiketler Hayat Şarkısı hayat şarkısı son bölüm son bölüm final bölümü final
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.