Hastaneye kaldırılan Simge Sağın'ın sağlık durumu nasıl? İşte ilk açıklama

Seyahat için gittiği ABD'den dönerken uçakta rahatsızlanan şarkıcı Simge Sağın, uçakta yapılan ilk müdahalenin ardından apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Dört gündür hastanede tedavi gören şarkıcı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bir süredir tatil için ABD'de bulunan Simge Sağın, Türkiye'ye dönüşünde uçakta rahatsızlanmış ve ilk müdahale uçakta yapılarak serum verilmişti.

YEDİĞİ YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

Uçaktan iner inmez hastaneye kaldırılan Sağın'ın ABD'de havalimanında yediği yemek nedeniyle zehirlendiği açıklanmıştı.

Hastaneye kaldırılan Simge Sağın'ın sağlık durumu nasıl? İşte ilk açıklama


DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili ünlü sanatçının doktoru Opr. Dr. Serdar Demiral "Hastamız Simge Sağın, yoğun bulantı- kusmaya bağlı dehidratasyon nedeniyle takip ve tedavi altındadır." açıklamasında bulunmuştu.


HASTANEDEN TABURCU OLDU

4 gündür hastanede tedavi gören şarkıcı sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Durumunun iyi olduğunu belirten Simge Sağın, şunları söyledi:

''Herkese merhabalar. Öncelikle sağlık durumumdan dolayı geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. 4 gün sonunda taburcu oldum. Bir süre daha evde dinlenmem gerekecek. Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.''


DAHA ÖNCE DE RAHATSIZLANMIŞTI

Ünlü sanatçı Aralık ayında da rahatsızlanmıştı. Ünlü şarkıcı Simge Sağın karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan incelemelerin ardından Sağın, apandisit ameliyatına alınmıştı.

 

Hastaneye kaldırılan Simge Sağın'ın sağlık durumu nasıl? İşte ilk açıklama ile ilgili etiketler Simge Sağın Zehirlenme uçak Opr. Dr. Serdar Demiral serum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.