Hasan Cevher kimdir, öldü mü? Hakkari Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar kimdir?

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher’in makamında görev başında iken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırıya uğradığı kaydedildi. Cevher olay sonrasında hayatını kaybetti. Peki, Hakkari Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar kimdir?

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher’in makamında görevinin başında iken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğraması sonucu hayatını kaybetti. Cevher saldırının ardından olay yerinde canından oldu.

Hakkari İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar Kimdir?

23.04.1970 tarihinde Eskişehir ilinde doğmuştur. 1992 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Sırasıyla Bursa, Diyarbakır, Adıyaman, Balıkesir, Karabük Emniyet Müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı ve Asayiş Daire Başkanlığında Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

2015 yılı Temmuz ayında 1.Sınıf Emniyet  Müdürlüğüne terfi  ettikten sonra sırasıyla;

Özel Güvenlik  Denetleme  Başkanlığı’nda Polis  Başmüfettişliği,

Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü,

Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü,

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişliği,

Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü

kadrolarında görev yaptıktan sonra Bakanlık Makamı’nın 12.04.2021 tarihli Olurları ile Hakkari İl Emniyet Müdürü olarak atanan Sayın Salavat Mete PINAR, İngilizce bilmekte olup; evli ve üç çocuk babasıdır.

Hasan Cevher kimdir, öldü mü? Hakkari Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar kimdir? ile ilgili etiketler Hakkari Hasan Cevher Salavat Mete Pınar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.