Hasan Arat kimdir? Beşiktaş Kulübü yeni başkanı Hasan Arat kaç yaşında, nereli, evli mi?

Hasan Arat kimdir? Beşiktaş başkanlığına aday olan Hasan Arat kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte Hasan Arat özel yaşamına ilişkin tüm detaylar…

Hasan Arat kimdir? Başarılı bir sporcu ve iş insanı olan Hasan Arat nereli? Beşiktaş başkanı seçildi mi? İşte hakkında tüm detaylar…

HASAN ARAT KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

27 Eylül 1959'da Adana'da doğdu. Türk spor yöneticisi, iş adamı ve eski profesyonel basketbolcudur. Arat, evli ve iki çocuk babasıdır.

HASAN ARAT KARİYERİ

1975'te Fenerbahçe basketbol yıldız takımında, sonra 1977-1981 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 5 yıl forma giydi. 1982-83'te de Galatasaray'da forma giydi.

1983 yılında iş hayatına atıldı. 1985 yılında Novo Invest şirketini kurdu. Novo Invest, gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketidir. Londra ve İstanbul merkezlidir.

2012 yılında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne (TMOK) yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. 2016 yılında TMOK başkan yardımcılığına seçildi. 2020 yılından itibaren TMOK başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Arat, İstanbul'un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapma adaylığı sürecinde, adaylık komitesinin liderliğini yaptı.

Arat, 2023 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığına adaylığını açıkladı. 19 Haziran 2023 tarihinde yapılan seçimlerde, 1972 oy alarak Beşiktaş'ın yeni başkanı seçildi.

 

Hasan Arat kimdir? Beşiktaş Kulübü yeni başkanı Hasan Arat kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.