Harun Kandemir hangi dizilerde oynadı?

Oyunncu Harun Kandemir hayatını kaybetti. Vatandaşlarımız genç oyuncu Harun Kandemir hakkında araştırma yapıyor. Başta Çukur olmak üzere birçok dizide önemli roller alan gençç oyuncu Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşıyordu. Gelen haberler ise sevenlerini yasa boğdu. Biz de bu konu hakkında merak edilenleri derledik. Peki, Harun Kandemir kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Harun Kandemir hangi dizilerde oynadı? Vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını derledik. EDHO yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Çukur ve Filinta gibi önemli dizilerde usta oyuncularla rol alan Harun Kandemir hayatını kaybetti. Hayranlarını yasa boğan haber ile ilgili detayları derledik. Ailesi, Kandemir yere yığılınca durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler ilk incelemelerinde Kandemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Peki, Harun Kandemir kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Harun_Kandemir_hangi_dizilerde_oynad_Kimdir_neden_oldu_Harun_Kandemir_Cukur_rolusfasf

HARUN KANDEMİR HAYATINI NEDEN KAYBETTİ?

Olay, dün akşam saat 18.00 sularında Çerkezköy ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Filinta ve son olarak Çukur dizilerinde usta oyuncularla birlikte rol alan 2 metre boyunda 35 yaşındaki Harun Kandemir ailesiyle birlikte akşam yemeğini yedikten sonra aniden yere yığıldı.

Kandemir’in yere yığıldığını ve hareketsiz yattığını gören ailesi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler ilk incelemelerinde Kandemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna götürülen Kandemir’in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Harun_Kandemir_hangi_dizilerde_oynad_Kimdir_neden_oldu_Harun_Kandemir_Cukur_rolusfasdfaasf

HARUN KANDEMİR KİMDİR, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Filinta ve son olarak Çukur dizilerinde usta oyuncularla birlikte rol alan 2 metre boyunda 35 yaşındaki Harun Kandemir ailesiyle birlikte akşam yemeğini yedikten sonra aniden yere yığıldı.

Harun_Kandemir_hangi_dizilerde_oynad_Kimdir_neden_oldu_Harun_Kandemir_Cukur_rolufa

Kandemir’in yere yığıldığını ve hareketsiz yattığını gören ailesi durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler ilk incelemelerinde Kandemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna götürülen Kandemir’in cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

HARUN KANDEMİR'İN VEFAT ETMESİNE SEBEP OLAN KALP KRİZİ NEDİR?

Kalp krizi, kalbi besleyen atardamarların aniden tıkanmasına bağlı olarak kalp kasının yeterince oksijen alamaması ve sonuçta kalp dokusunun hasara uğramasıdır. Kalbe kan akımını sağlayan atardamarlarda kolesterol ve yağ gibi maddeler damar duvarlarında birikerek plak denilen yapıları oluştururlar. Damar sertliği olarak adlandırılan bu süreçte atardamarlar zaman içinde daralır ve plaklar üzerinde oluşan çatlaklarda gelişen pıhtılar damarları tıkar.

Eğer zamanında müdahale edilip damar açılmazsa söz konusu hasar kalp dokusunun kaybı ile sonuçlanır. Bu kayıp yaygın ise kalbin pompalama gücünü etkiler ve kalp yetersizliği ortaya çıkar.

KALP KRİZİNİN BELİRTİLERİ NELERDİR?

Kalp krizi bazen filmlerde gördüğümüz gibi ani ve yoğun belirtiler gösterir. Ancak bazen belirtiler yavaş bir şekilde başlar, hafif bir ağrı ve rahatsızlık hissedilir. Kalp krizinin en sık görülen belirtileri şunlardır:

Göğüs ağrısı

Kalp krizine bağlı göğüs ağrısı genellikle göğsün orta kısmında, baskı, sıkışma tarzında şiddetli bir ağrı şeklinde tarif edilir. Genellikle birkaç dakikadan uzun sürer veya gidip gelen bir ağrı şeklinde hissedilebilir. Bu ağrı kollara, sırta, boyna, çeneye ve mide üzerine doğru yayılım gösterebilir.

Nefes darlığı

Göğüs ağrısına eşlik eden, bazen de tek başına görülen nefes darlığı bir kalp krizi belirtisi olabilir.

Diğer belirtiler

Terleme, bulantı, kusma, baş dönmesi gibi belirtiler de görülebilir.

KADINLARDA KALP KRİZİ BELİRTİLERİ

Kalp krizi dendiğinde aklımıza filmlerdeki aniden ellerini kalbinin üzerine koyup acıyla yere yıkılan erkekler gelir. Ancak gerçek hayatta kalp krizi geçiren kişi bir kadın da olabilir ve belirtiler bu kadar belirgin olmayabilir.

Kadınlarda da kalp krizinin en sık görülen belirtisi göğsün orta kısmında hissedilen şiddetli ağrı/basınç olmakla birlikte, bazen bu belirti kadınlarda görülmeyebilir.

Bunun yerine nefes darlığı, göğsün alt kısmı veya karnın üst kısmında ağrı, sırtta veya çenede ağrı, aşırı yorgunluk, bayılma, bulantı ve baş dönmesi gibi belirtiler görülür.

fasfHarun_Kandemir_hangi_dizilerde_oynad_Kimdir_neden_oldu_Harun_Kandemir_Cukur_rolu

HARUN KANDEMİR'İN OYNADIĞI ÇUKUR DİZİSİ

Çukur, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk bölümü 23 Ekim 2017'de yayınlandı.

Kendi hâlinde bir genç olan Yamaç Koçovalı, bir gün Sena ile tanışıp 3 gün içerisinde Paris'te evlenir. Aynı hafta abisi Kahraman Koçovalı, Vartolu'nun adamları tarafından öldürülür ve Yamaç'ın babası İdris Koçovalı kalp krizi geçirir. Yamaç'ın annesi Sultan Koçovalı, olanları Yamaç'a anlatır. Yamaç, Vartolu'dan intikam almak için evine, Çukur'a döner.

Harun_Kandemir_hangi_dizilerde_oynad_Kimdir_neden_oldu_Harun_Kandemir_Cukur_rolusasdf

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın paylaştıkları derin devlet ve mafya konulu aksiyon dizisidir.

Hızır Çakırbeyli, genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu iyi bilir. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği bir şey vardır. Abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır. Masa kaçak yoldan silah üretip sattığı için devlet Ünal Kaplan ile anlaşma yapmak ister fakat bir sonuç alamaz. Devlet bu sefer Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister.

Harun Kandemir hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler harun kandemir hangi dizilerde oynadı neden oldu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.