Harry Potter ve Sırlar Odası filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

4 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Sırlar Odası adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Harry Potter ve Sırlar Odası hangi kanalda, Harry Potter ve Sırlar Odası oyuncuları kimlerdir sizler için derledik.

4 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Sırlar Odası adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Harry Potter ve Sırlar Odası 2002 yılında vizyona girmiştir..

HARRY POTTER VE SIRLAR ODASI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Harry'nin yanlarında kalmak zorunda olduğu için yanlarında kaldığı ailesi olan Dursley'ler Harry'ye kötü davranmaya devam etmektedirler. Harry de bu eziyetten kurtulmak için bir an önce çok sevdiği okulu Hogwarts'a dönmenin hayallerini kurmaktadır.

Harry Potter ve Sırlar Odası filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Vakit gelir ve Harry hazırlanmaya başlar ancak bir elf olan Dobby onu uyararak okula döndüğünde çok büyük bir felaketle karşılaşacağı yönünde uyarır. Sırlar odası açılmıştır ve çok karanlık bir güç Hogwarts'ın üzerinde egemen olmaya başlamıştır.

HARRY POTTER VE SIRLAR ODASI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Chris Columbus

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Tür: Fantastik

Yapım Yılı: 29 Kasım 2002 / 2s 30dk

Harry Potter ve Sırlar Odası filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Kanal D Harry Potter ve sırlar odası konusu nedir oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.