Hani Halil İbrahim sofrasıydı? Yaşlı amcayı masadan böyle uzaklaştırıp kovdular!

6’lı koalisyon Ramazan ayı dolayısıyla iftar programlarına buluştu. Ancak iftar anında büyük tepki çeken bir skandala imza atıldı..

14 Mayıs'ta yapılacak 2023 seçimleri için bir araya gelen 6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu deprem bölgesi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, geçtiğimiz cuma günü iftar programında buluştular.

İŞTE 6'LI KOALİSYONUN VATANDAŞA BAKIŞ AÇISI

Hemen hemen her konuşmasında "Halil İbrahim sofrası" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun sofrasının sadece HDP'lilere kadar olduğunu gözler önüne seren bir video sosyal medyanın gündemine düştü.

YAŞLI VATANDAŞI APAR TOPAR KOVDULAR

6'lı koalisyon liderlerinin bir araya geldiği iftarda vatandaşın ayakta kalması ve yer arayan bir vatandaşın CHP'li Veli Ağbaba tarafından uzaklaştırılması büyük tepki topladı.

Hani Halil İbrahim sofrasıydı? Yaşlı amcayı masadan böyle uzaklaştırıp kovdular!

Sosyal medyada görüntülere tepki gösteren vatandaşlar, ''Bunların yanında HDP'liye PKK'lıya MLKP'liye her şeye yer var bir tek Milletin kendisine yer yok'' yorumlarında bulundu.


.

Hani Halil İbrahim sofrasıydı? Yaşlı amcayı masadan böyle uzaklaştırıp kovdular! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Veli Ağbaba iftar Millet İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.