Hamdi Alkan ile evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel'den boşanma sonrası ilk açıklama

43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel bugün, 2014 yılında Roma'da hayatını birleştirdiği 55 yaşındaki ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandırdı. Boşanma sonrası Görgüzel, Instagram hesabından iki güvercinin yer aldığı gökyüzü fotoğrafı paylaşarak duygusal bir açıklamada bulundu. Selen Görgüzel yaptığı açıklamaya Hamdi Alkan'ı etiketleyerek 'Ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız' ifadelerini kullandı.

2014 yılında evlenen Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in evliliği bugün tek celsede bitti. İkili, Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Bir süredir ayrılacakları konuşulan ünlü çift resmi olarak evliliğini bitirdi.

Hamdi Alkan ile evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel'den boşanma sonrası ilk açıklama


Boşanma davasının ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Selen Görgüzel duygusal ifadeler kullandı. Hamdi Alkan ile dostluk ilişkilerinin ömür boyu devam edeceğini dile getiren Görgüzel, iki beyaz güvercinin yer aldığı gökyüzü fotoğrafının altına şu notu düştü:

''9 yıl beraber ağlayıp beraber güldük… Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik... Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik... Bugün karı koca ilişkimiz bitsede biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız… Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim @hamdialkan Başarı ve mutluluk daima seninle olsun…''

Selen Görgüzel'in Instagram hesabında hala 'Alkan' soyadının yer alması dikkat çekti. Hamdi Alkan, eski eşinin bu paylaşımına kendi Instagram sayfasında yer vererek kalp emojisi ekledi. İkilinin bu hamlesi 'dostça ayrıldılar' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İşte Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan'ın o paylaşımı...

Hamdi Alkan ile evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel'den boşanma sonrası ilk açıklama - Resim : 2

Hamdi Alkan ile evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel'den boşanma sonrası ilk açıklama - Resim : 3

Hamdi Alkan ile evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel'den boşanma sonrası ilk açıklama ile ilgili etiketler Hamdi Alkan boşanma Instagram Sosyal Medya evlilik Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.