Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel'den hemcinslerini kızdıracak 'ilişki' açıklaması! ''Bence bir erkek kadına...''

Yönetmen Hamdi Alkan'la biten evliliğinin ardından aşk hayatında sessizliğe bürünen Selen Görgüzel, Bodrum sahnesinde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Selen Görgüzel'in ''Hayatınızda biri var mı?'' şeklideki soruya verdiği yanıt çok konuşulacak. İşte detaylar...

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile şarkıcı Selen Görgüzel, geçtiğimiz yıl 8 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırmıştı. Selen Görgüzel'in rol arkadaşıyla tiyatro oyununda öpüşme sahnesinin evliliğini bitirdiği iddia edilmişti. Biten evliliğinin ardından kariyerine yönelen Görgüzel, hem aldığı sahnelerle hem de yaptığı magazin programıyla ses getirmeye devam ediyor.

ERKEK KADININ KIYAFETİNE KARIŞMALI MI? SELEN GÖRGÜZEL'DEN TARTIŞMA YARATACAK SÖZLER

Posta'nın haberine göre "Aşk var mı" sorusuna yanıt veren ünlü şarkıcı, tartışma yaratacak yeni açıklamalara imza attı. Görgüzel, "Keşke olsa ama şu an hayatımda kimse yok. Olmaması daha iyi çünkü şimdi biri ile birlikte olsam 'Bu kıyafeti giyme çok açık' falan diye eleştirecek. Yapmayacak olan adamı da ben sevmem çünkü bence bir erkek kadına sahip çıkmalı."

Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel'den hemcinslerini kızdıracak 'ilişki' açıklaması! ''Bence bir erkek kadına...'' ile ilgili etiketler Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.