Haluk Bayraktar duyurdu! İsrail'e jet yakıtı satıldığı yalanını atan kişi, bilin bakalım kim çıktı?

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, medyada yer alan İsrail iddialarına çok sert tepki gösterdi. Bayraktar, X hesabından iftiraları ortaya atan kişiyi de tespit ettiğini duyurdu.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykar tarafından İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Milletimizin de, Gazzelilerin de bizim duruşumuzu iyi bildiğini belirten Bayraktar, iftiraları ortaya atan kişiyi de tespit ettiğini duyurdu.

Bayraktar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Bizim için nefsin izzeti yoktur yaptığın işin izzeti vardır. Attığınız iftiralar bizde bir toz zerresi kadar iz bırakmaz.

Milletimiz de, Gazzeliler de bizim duruşumuzu iyi bilir.

İsrail’e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım.

Gördüm ki İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. “Alevilerin de pkk’sı olmalı” diye yazılar yazıyor, dhkp-c güzellemesi yapıyormuş.

BAYRAKTAR'DAN İMAMOĞLU'NA HODRİ MEYDAN

Bu pkk’lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum:

Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak.

Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim.''

TAZMİNATLAR GAZZE'YE YARDIM OLARAK AKTARILACAK

Konuyu yargıya taşıyacaklarının altını çizen Bayraktar, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini bildirdi.

''Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütülüyor.

Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir.

Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır.''

 

 

 

Haluk Bayraktar duyurdu! İsrail'e jet yakıtı satıldığı yalanını atan kişi, bilin bakalım kim çıktı? ile ilgili etiketler Haluk Bayraktar BAYKAR Türkiye İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.