Halatlı serbest uçuş yapmak isteyen kadının feci sonu! Uygun bağlanmayınca bir anda koptu...

Kazakistan'da üç çocuk annesi 33 yaşındaki bir kadın, halatlı serbest uçuş yaptığı sırada ihmal sonucu feci şekilde can verdi. 24 metre yüksekten atlayan kadına bağlanan halat çok sıkı olmadığı için koptu. Binanın yanındaki duvara çarparak duran kadının son anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Kazakistan'da ekstrem sporlara merak salan 33 yaşındaki Yevgenia Leontyeva, halatla serbest uçuş yapmak isteyip 24 metre yükseklikteki bir otelin  çatısına çıktı.

UYGUN BİR ŞEKİLDE BAĞLANMADIĞI İÇİN HAVADAYKEN KOPTU

3 çocuk annesi kadın, 24 metre yükseklikten atlamak için hazırlanırken bir yandan o anlar kamera ile kayıt altına alındı. Leontyeva'nın kendisine bağlanan güvenlik halatı uygun bir şekilde bağlanmadığı için havadayken koptu.

 


BİNANIN YANINDAKİ DUVARA ÇARPARAK DURABİLDİ

Yevgenia'dan sonra atlayacak olan kadın halatın açıldığını görünce "Halat açıldı'' diye çığlık attı. O sırada çarpmanın etkisi ile yere düşen Yevgenia, daha sonra binanın yanında bulunan duvara çarparak durabildi.

AĞIR YARALANAN KADIN KURTARILAMADI

Yere çakılan Yevgenia, kafasından ağır yaralanırken vücudunda da kırıklar oluştu. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın kurtarılamadı.Trajik olaydan kısa bir süre önce Yevgenia ve arkadaşının sosyal medya hesaplarından "Uçacağız" diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Halatlı serbest uçuş yapmak isteyen kadının feci sonu! Uygun bağlanmayınca bir anda koptu... - Resim : 2

Halatlı serbest uçuş yapmak isteyen kadının feci sonu! Uygun bağlanmayınca bir anda koptu... ile ilgili etiketler Kazakistan Kadın bina uçuş halat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.