Hakan Ural'dan Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili skandal sözlerine tepki! ''Savunulacak hiçbir tarafı yok, gerçekten çok yazık!''

Eda Ece, dün akşam katıldığı bir ödül töreninde konuşma yaptığı sırada depremzedelerle ilgili skandal sözlere imza attı. Ece'nin deprem bölgesinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çıkan sonuca değinerek ''Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" sözleri tepki çekti. Ünlü oyuncuya bir tepki de Hakan Ural'dan geldi.

Dün akşam düzenlenen Elle Style Awards töreninde Eda Ece 'Yılın ELLE Kapak Kızı' ödülünü aldı. Sahneye çıkan Eda Ece, depremzelerle ilgili skandal sözlere imza attı. Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çıkan sonuca değinerek "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" diyen Eda Ece'ye tepki yağdı.

ATATÜRK'ÜN ARKASINA SIĞINDI

Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine akşam saatlerinde peş peşe iki açıklama yapan oyuncu Eda Ece, skandalının üzerine adeta tüy dikti. Ece, ilk açıklamasında mizah yaptığını iddia ederek konuyu “Atatürk”e bağladı.

Ece, “Linççi tayfa sandık şakama da bozulmuş. Ben kendim, özgür bir birey olarak kendi özgürlüğümü savunup başkasının özgürlüğünü savunmayacak zekada biri değilim. İsteyen bardağa oy verir, isteyen tuzluğa oy verir, isteyen Ahmet’e verir, isteyen Mehmet’e verir. Buna ben bir şey diyemem. Özgürlük sadece bana değil, özgürlük herkese. İsteyen istediğine oy verir. Ben orada baştan sona mizahi bir dille ele aldım. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu güzel Türkiye Cumhuriyeti’ni ne kadar çok sevdiğimi saydığımı, ne kadar ülkeme yararlı bir şekilde tavır almaya çalıştığımı zaten beni tanıyan herkes biliyor.” dedi.

Hakan Ural'dan Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili skandal sözlerine tepki! ''Savunulacak hiçbir tarafı yok, gerçekten çok yazık!''

HAKAN URAL'DAN EDA ECE'YE TEPKİ: DEPREMZEDELER ÜZERİNDEN OY ŞAKASI NASIL YAPILABİLİR?

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında Elle Style Awards töreninde Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili skandal sözleri masaya yatırıldı.

Hakan Ural, Eda Ece'nin skandal sözlerine şu şekilde tepki gösterdi:

“Muhalif olabilir anlarım ama depremzedeler üzerinden bir oy şakası nasıl yapılabilir? 57 binin üzerinde insan hayatını kaybetmiş, orada büyük acı yaşanırken bu nasıl olur? Savunması bile bir garip. O ironi depremzedeler üzerinden olmaz, özne yanlış bir kez. İstediğine oy at, bizi ilgilendirmez ama konuyu çarpıtma. Bu nasıl bir espri? Salondaki insanlar da bu korkunç sözlere kahkaha atıyor.  Böyle bir rezalet, böyle bir ayıp olamaz. Tiksindirici. Bilerek planlanmış, kurgulanmış. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Ukalaca. Gerçekten çok yazık! Oyunuz batsın. Kime atarsa atsın o insanlara oy tasarrufundan espri yapılır mı? Espri yapacak başka şey mi bulamadınız?” 

 

 

 

 

Hakan Ural'dan Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili skandal sözlerine tepki! ''Savunulacak hiçbir tarafı yok, gerçekten çok yazık!'' ile ilgili etiketler Eda Ece Hakan Ural
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.