Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi aldı mı? Hande Erçel'den yüzük iddialarına yanıt

İş insanı Hakan Sabancı ile bir süredir aşk yaşayan Hande Erçel'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Erçel'in evlilik teklifi aldığı şeklinde yorumlanmıştı. Hande Erçel, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Oyuncu Hande Erçel, sosyal medya paylaşımları ve aşk hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İş insanı Hakan Sabancı ile olan birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmeyen Erçel, hakkında çıkan evlilik teklifi iddialarına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafında cebinde yüzük olduğu idida edilen Hande Erçel hakkında 'Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi aldı'' şeklinde yorumlar yapıldı.

''BAŞKA ŞEKİLDE ALGILANDI''

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Ünlü oyuncu olay olan o paylaşımıyla ve evlilik teklifi iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hande Erçel, "Rujum vardı cebimde. O başka bir şekilde algılanmış. Öyle bir şey yok" dedi.

 
Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi aldı mı? Hande Erçel'den yüzük iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.