Hakan Altun neden yok? Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı? Hakan Altun hasta mı?

Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler 26. bölümde yer almadı. Hayranları ise "Hakan Altun neden yok, Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı" sorularına yanıt aramaya başladı. Programın yeni bölüm konuğu olan Volkan Konak'ın Sibel Can'a "Hakan'ın ayağını kaydırdım" demesi sonrası Hakan Altun'un hasta olduğu iddilarını güçlendirdi.

Şarkılar Bizi Söyler'de Hakan Altun bilmecesi gündeme geldi. Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan müzik ve eğlence programının sunuculuğunu Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte yürüten şarkıcı Hakan Altun programın yeni bölümünde yer almadı. İzleyici ise hemen internette Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler'de neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı.

Şarkıcının kısa bir süre önce koronavirüse yakalanması ve hastanede tedavi altına alınması gündeme gelmişti. Hastalığı atlatan Hakan Altun tekrar Şarkılar Bizi Söyler'e geri dönmüştü.

HAKAN ALTUN BU AKŞAM NEDEN YOK? HASTA MI?

27 Kasım Cumartesi akşamı Şarkılar Bizi Söyler 26. bölüm ekrana geldi. Programın tanıtımında konuk Volkan Konak'ın Sibel Can'a dönerek "Hakan'ın ayağını kaydırdım" demesi sonrası akıllara Hakan Altun'un Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldığını getirdi.

Hakan Altun: Uzun bir süre dinlenmem gerek

Ancak programın hemen başında Hüsnü Şenlendirici ile Sibel Can'ın Hakan Altun hakkında açıklama yapması bekleniyor.

HAKAN ALTUN KİMDİR?

Hakan Recep Altun veya bilinen adıyla Hakan Altun, 13 Ağustos 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Meral Altun ve eski bir futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’un oğludur. İlk okulu bitirdikten sonra 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuvarına girdi. İTÜ Sosyal bilimler dalında Master yaptı.

1992-1996 yılları arasında Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda ud çaldı. 1998 askerliğini Ankara’da yaptı. Seda adında bir kız kardeşi vardır.

Hakan Altun neden yok? Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı? Hakan Altun hasta mı? ile ilgili etiketler Hakan Altun hakan altun bu akşam neden yok hakan altun şarkılar bizi söylerden ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.