"Hagi mi Alex mi?" sorusuna cevabı şaşırttı: "Baksınlar işlerine"

Sergen Yalçın açıklamalarıyla yine gündem yaratmaya devam ediyor. Katıldığı canlı yayında kendisine sorular sorulara verdiği cevaplarla yine dikkat çekti.

TV100'de canlı yayında açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, verdiği cevaplarla yine gündem yarattı.

ALEX Mİ, HAGİ Mİ, SERGEN Mİ?

Kendisine sorulan "Sergen mi, Alex mi, Hagi mi?" sorusuna Sergen Yalçın, "Sergen ya. Tartışması olur mu? Tartışması olmaz. Bana göre öyle. İnsanların fikrine de saygı duyuyorum. Ben Hagi de Alex de demiyorum. Benden sonrası çok önemli değil diyorum. Baksınlar işlerine" cevabını verdi.

"Hagi mi Alex mi?" sorusuna cevabı şaşırttı: "Baksınlar işlerine"

"MİLLİ TAKIM İÇİN TEKLİF BEKLEMİŞTİM"

Milli Takım'dan teklif beklediğini itiraf eden Yalçın, "Çok rahat çalışırım. Sürekli bir de Türk futbolunda Cumhurbaşkanının ismini öne atıyorlar. Muhtemelen sormamışlardır ama oradan gittikleri için kimse de bir şey diyemiyor. Arka arkaya 2 yabancı. Mesela Mircea Lucescu geldiğinde neden kimse eleştirmedi? Fatih Terim, Mustafa Denizli gelse yine konuşmam! Ancak Türk hocaları değersizleştiriyorlar" ifadelerini kullandı.

"Hagi mi Alex mi?" sorusuna cevabı şaşırttı: "Baksınlar işlerine" ile ilgili etiketler Gheorghe Hagi Alex de Souza Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.