Hadise'ye en güçlü kadın şarkıcı ödülü!

PowerTürk müzik ödülleri sahiplerini buldu. 10 ayrı kategoride gerçekleştirilen ödül töreninde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden Hadise, ‘En Güçlü Kadın Şarkıcı’ oldu.

Yerli müzik yayını yapan ve en çok izlenen kanallar arasında yer alan PowerTürk tarafından düzenlenen ödül töreninde ilginç anlar yaşandı. Aralarında Hadise, Can Bonomo, Nükhet Duru gibi isimlerin ödül aldığı gecede 10 kategoride kıyasıya bir rekabet yaşandı.

En güçlü kadın şarkıcı ödülünü alan Hadise, "Bizi seven, sayan, dinleyen herkese, ekibime ve kendime teşekkür etmek istiyorum açıkçası. Bazı günler kendimi kötü hissetsem de o gücü kendimde ben buluyorum. Düşsem de, kendimi güçlendiren ilk kişi benim." dedi.

Hadise'ye en güçlü kadın şarkıcı ödülü!

Edis ise hem en güçlü erkek şarkıcı hem de en güçlü şarkı ödüllerine kavuşmanın heyecanını yaşadı.

Hadise'ye en güçlü kadın şarkıcı ödülü! - Resim : 2

Onur ödülüne layık görülen Nükhet Duru ise "Bu sene 50'nci yılımı dolduruyorum. Bunun fark edilmesi, yeniden motive olmak, yeni çalışmalar üretmek, genç arkadaşlarla yepyeni sound'lar aramak beni çok mutlu ediyor" ifadelerine yer verdi.

Hadise'ye en güçlü kadın şarkıcı ödülü! - Resim : 3

Hadise'ye en güçlü kadın şarkıcı ödülü! ile ilgili etiketler Hadise powertürk ödül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.