Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! Psikolojik şiddet iddiası doğru mu?

Günlerdir sessizliğini koruyan Hadise - Mehmet Dinçerler çiftinin boşanacağı, bu sabah Hadise'nin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı. Anlaşmalı olarak boşanamadıklarını belirten Hadise boşanma davasını kendisinin açtığını söylerken, gözlerin çevrildiği Mehmet Dinçerler ise ''evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz'' açıklamasını yaptı. Dinçerler ayrıca, Hadise'ye 3 hediye ettiği 3 milyonluk yüzüğü ve düğün takılarını geri istediği iddiasına da yanıt verdi.

36 yaşındaki popçu Hadise bugün sabah saatlerinde Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile Mehmet Dinçerler ile olan 4 aylık evliliğini sonlandırma kararı aldığını duyurdu.  Anlaşarak boşanamadıklarını belirten Hadise, boşanma davasını kendisinin açtığını da paylaşımında belirtti. Hadise'nin ardından Mehmet Dinçerler'den de açıklama geldi. 

Hadise, evliliğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  ''Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hadise''

HADİSE - MEHMET DİNÇERLER

Ünlü popçunun bu açıklamalarının ardından boşanma dilekçesindeki detaylarla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Hadise'nin Mehmet Dinçerler'den herhangi bir maddi talepte bulunmadığı ancak Mehmet Dinçerler'in düğünde takılan tüm takıları ve eşine evlenme teklifi ederken hediye olarak verdiği 3 milyon TL'lik tektaş yüzüğü geri istediği iddia edildi. Ayrıca Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye psikolojik baskı yaptığı ve bu durumun Hadise'nin sanat hayatını olumsuz etkilediği öne sürüldü. 



MEHMET DİNÇERLER'DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

İddialar sonrası gözlerin çevrildiği Mehmet Dinçerler'den açıklama geldi. Hadise'nin aksine boşanmalarnın ortak kararları olduğunu belirten 33 yaşındaki iş adamı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 ''Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldu. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başkalarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.

Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek istediğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum.

Sevgiler...''

mehmet dinçerler - hadise

Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! Psikolojik şiddet iddiası doğru mu? ile ilgili etiketler Hadise boşanma mehmet dinçerler boşanma dilekçesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.