Hadise'den Ebru Gündeş sorusuna şoke eden yanıt!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile adı aşk dedikodularına karışan Hadise magazin gündeminden düşmüyor... Ebru Gündeş sorularıyla ilgili sessizliğini her zaman korumaya çalışan Hadise, konser çıkışında muhabirlerin sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı...

Kısa süren evliliği öncesinde ve sonrasında yakın arkadaşı Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la aşk yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Hadise'nin, Zarrab'a gönderdiği iddia edilen mesajlarının da ortaya çıkması büyük tartışma yaratmıştı.

Hadise'ya ait olduğu söylenen mesajlar sosyal medyayı sallamıştı. O Ses Türkiye'den de bu yüzden ayrıldığı iddia edilen Hadise'ye Ebru Gündeş sorusu geldi.

Hadise'den Ebru Gündeş sorusuna şoke eden yanıt!

"BENİM KİMSEYLE BİR PROBLEMİM YOK!"

Muhabirlerin, “Ebru Gündeş ile barışmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Benim kimseyle bir problemim yok” cevabını verdi.

HADİSE VE MURDA SEVGİLİ Mİ?

Murda ile çok yakın iki dost olduklarını söyleyen Hadise bu konuda da netti. Hadise, bu konuda; “Aramızda sürekli bir şey olduğu yazılıyor - çiziliyor. Bunlar olacak ama biz çok iyi iki dostuz. Biz çok güzel bir uyum yakaladık. Böyle durumlarda hemen bir yakıştırma yapılıyor. Murda benim canım dostum. Çok güzel vakit geçiriyoruz ve çok güzel şarkılar yazıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

 

 

Hadise'den Ebru Gündeş sorusuna şoke eden yanıt! ile ilgili etiketler Hadise Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.