Güvenç Kıraç uğruna evliliğini bitirdiği genç sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi

2010 yılında Dürnev Kıraç'tan boşanan 62 yaşındaki ünlü oyuncu Güven Kıraç, aynı yıl Başak Kıraç'la evlenmişti. 12 yıllık eşi Başak Kıraç'la henüz boşanmadan genç bir kadınla aşk yaşamaya başlayan Güven Kıraç'ın evliliği geçtiğimiz haftalarda 'ihanet' nedeniyle bitti. Ünlü oyuncu eşinden boşanmadan önce samimi bir şekilde görüntülendiği sevgilisiyle boşandıktan sonra da romantik bir şekilde görüntülendi.

İkinci evliliğini 2010'da Başak Kıraç ile yapan oyuncu Güven Kıraç geçtiğimiz ay genç sevgilisiyle Asmalımescit'te samimi bir şekilde görüntülenmişti. Henüz evliliğini sonlandırmadan başka bir kadınla aşk yaşamaya başlayan oyuncunun ihanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

 

EŞİ İHANETİ AFFETMEDİ


12 yıllık evliliğini geçen hafta ihanet nedeniyle anlaşmalı olarak tek celsede bitiren Güven Kıraç, genç sevgilisiyle görüntülendi. tv100'ün haberine göre; Güven Kıraç, geçen ay 12 yıllık eşi Başak Kıraç’ı kendisinden oldukça genç bir kadınla aldatmıştı. Bir süredir arasının bozuk olduğu eşi Güven Kıraç’ın kendisini aldattığı görüntüleri izleyen ve çok üzülen Başak Kıraç, soluğu mahkemede aldı.

başak kıraç

12 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ


Evliliğini geçen hafta ihanet nedeniyle anlaşmalı olarak tek celsede bitti. Güven Kıraç boşanmanın hemen ardından geçen perşembe akşamı Merve isimli sevgilisiyle bir kez daha görüntülendi. Sokak ortasında dans eden ikili romantik anlar yaşadı. Güven Kıraç’ın sık sık genç sevgilisini öpmesi dikkat çekti. Usta oyuncu sevgilisiyle gece boyunca sarmaş dolaş görüntüler verdi.

Güven Kıraç’ın Merve isimli genç sevgilisiyle sunuculuğunu yaptığı gezi programının şehir dışı çekimleri sırasında yakınlaştığı öğrenildi.

 Güvenç Kıraç uğruna evliliğini bitirdiği genç sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi - Resim : 2

 Güven Kıraç 

 

 

 

Güvenç Kıraç uğruna evliliğini bitirdiği genç sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi ile ilgili etiketler Güven Kıraç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.