Gürsel Tekin canlı yayında isyan edip istifa nedenini açıkladı! 40 yıllık üyesi CHP'ye ulaşamıyor, halk bunlara nasıl ulaşacak?

Partisinden istifa kararı alan CHP'li Gürsel Tekin, canlı yayında isyan etti. Özgür Özel ve yönetimine 15 gün ulaşmadığını belirten Tekin, "Bu ne demektir ya? Biz insan değil miyiz? Ben bugüne kadar kimin telefonuna çıkmamışım?" diyerek tepki gösterdi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP'de yaşanan krizler devam ediyor. CHP'nin Esenyurt'tan başkan adayı göstereceği konuşulan partinin ağır başlarından Gürsel Tekin geçtiğimiz günlerde partiden istifa ettiğini sert sözlerle duyurmuştu.

CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ: "ADAYLIK HİÇ UMRUMDA DEĞİL"

İstifa kararından önce Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü belirten Tekin, "Bırakın benim oradan, buradan adaylığımı. Hiç umurumda değil. Bu başvuruyu yapmadan Sayın Genel Başkanımla da görüştüm, Sayın İmamoğlu'yla da görüştüm.

Bana şunu diyebilirlerdi 'siz gönlümüzde yoksunuz. Biz başka arkadaşlarımızla yol yürüyeceğiz.' Ben bu kadar hiçbir şeye hevesli değilim. Ben rant peşinde değilim! Hayatım mücadeleyle geçmiştir." dedi.

"15 GÜN KİMSEYE ULAŞAMADIM"

Tekin, "Ben CHP'de tertemiz mazisi olan bir insanım. Bir istifa dilekçesinin yazılmasının bana kaç güne mâl olduğunu bir ben biliyorum bir Allah bilir, bir de eşim bilir. 15 gün önce yazdım o istifa dilekçesini.

"Nedeni şu; Ulaşamadım kimseye. Yani bir Gürsel Tekin hayatını buna vakfetmiş 40 yılını vermiş. Parti yöneticilerinden birine ulaşamadım. Genel Başkan Yardımcılarına ulaşamadım. Sayın Genel Başkanıma mesaj yazdım. Bu ne demektir ya? Biz insan değil miyiz? Ben bugüne kadar kimin telefonuna çıkmamışım?" diyerek tepki gösterdi."

Gürsel Tekin canlı yayında isyan edip istifa nedenini açıkladı! 40 yıllık üyesi CHP'ye ulaşamıyor, halk bunlara nasıl ulaşacak? ile ilgili etiketler Gürsel Tekin CHP Özgür Özel istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.