Günler önce evlenen Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor mu?

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisiyle yeniden ekranlara dönen oyuncu Burcu Binici, bu ayın ilk günlerinde kendisinden 6 yaş küçük olan rap müzisyeni Tankurt Manas'la nikah masasına oturmuştu. Çiftin henüz bir ay bile olmadan evliliklerini sonlandırma kararı aldığı iddia edildi.

36 yaşındaki oyuncu Burcu Binici ile kendisinden 6 yaş küçük olan rap müzisyeni Tankurt Manas ile Eylül ayının ilk günlerinde nikah masasına oturmuştu. İkili evlendiklerini sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Çiçeği burnunda çiftin boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ünlü çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıktı ve tüm fotoğrafları da sildi.


BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Söz dizisinde canlandırdığı Ceren Komiser karakteriyle hafızalara kazınan, başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı atv'nin yeni sezon dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' ile yeniden ekranlara dönen oyuncu Burcu Binici, Tankurt Manas ile evlendiğini Instagram hesabından müjdelemişti. Hesabından düğün karelerini paylaşan Binici, paylaşımına "Sıfır şaka" notunu düşmüştü.

burcu binici - tankurt manas


İddiaya göre Burcu Binici ile Tankurt Manas kısa süreli evliliğini sonlandırma kararı aldı. Eylül ayının başında Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde evlenen Burcu Binici ile Tankurt Manas birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırdı. Birbirlerini takipten de çıkan ikili iddialar ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

burcu binici - tankurt manas

Günler önce evlenen Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Burcu Binici boşanma evlilik Tankurt Manas
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.