Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz neden ayrıldı?

Modacı Gülşah Saraçoğlu ile geçtiğimiz yıllarda olaylı bir şekilde ayrıldığı işadamı sevgilisi Gökhan Göz’e bir şans daha vermişti. Ancak bu ilişki de pek uzun sürmedi. Peki, Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz neden ayrıldı? İşte Gülşah Saraçoğlu’ndan açıklamalar…

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile iş adamı sevgilisi Gökhan Göz, bu sefer 4. kez ayrıldı. Geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını doğrulayarak bir şans daha vermeyeceğini söyledi.

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin modacısı olan Gülşah Saraçoğlu, iş adamı sevgilisi Gökhan Göz ile ayrıldı.

Gülşah Saraçoğlu açıklamasında, “Sevgilim olan Gökhan Bey’le evlilik kararı almıştık. Her şey hazırdı ama evlilik gerçekleşemedi. Maalesef hiç tanımadığım bir kadının karışık ilişkileri yüzünden. Her şey buraya kadarmış, bir daha tekrarı olmayacaktır.” dedi.

Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu gökhan göz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.