Gülperi 6.bölüm fragmanı! Hasan kimi seçecek? Gülperi son bölüm full izle!

Show TV'de 5. bölümü ekrana gelen Gülperi'de bu hafta neler yaşandı? Gerçekleri öğrenen Hasan'ın seçimi ne olacak? Gülperi 6.bölüm fragmanı! Hasan kimi seçecek? Gülperi son bölüm full izleme linki, diziden son gelişmeler ve görüntüler bu haberde bulunuyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği "Gülperi" sarsıcı hikayesi ile dizi takipçilerini ekran başına kilitliyor. Show TV'de 5. bölümü yayınlanan Gülperi'nin son bölümünde ne oldu? Yeni bölümde neler olacak? Gülperi 6.bölüm fragmanı! Hasan kimi seçecek? Gülperi son bölüm full izle! Ayrıntılarıyla haberimizde...

Gülperi 6.bölüm fragmanı! Hasan kimi seçecek? Gülperi son bölüm full izle!

GÜLPERİ 5. BÖLÜM İZLE!

HASAN KİMİ SEÇECEK İZLE!

GÜLPERİ 5. BÖLÜM
Hasan annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır. Hasan’ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi’nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi’yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır.

Bir yandan Hasan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi’nin kızını Ali’den korumaya çalışması Bedriye’nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar.

Gülperi’nin Hasan’ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.


GÜLPERİ 4. BÖLÜM
Show TV'de 3. bölümü yayınlanan Gülperi dizisinde; çocukları yanında olsa bile onlara ulaşmanın ne kadar zor olduğunu artık iyice anlayan Gülperi'nin yolda kendisini bekleyen zorluklara bir yenisi eklenir. Gülperi 4.bölüm fragmanı izle! 3.bölüm tek part izleme linkini ve yeni sahneleri haberde bulabilirsiniz.

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ikilisinin renk kattığı "Gülperi", 3. bölümü ile Show TV'de seyircilerle buluştu. Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı Gülperi'nin son bölümünde; Gülperi, hiç ummadığı biri tarafından kendisine kurulan ve hayatını yeniden alt üst edecek olan tuzağın henüz farkında değildir. Gülperi 4.bölüm fragmanı izle! 3.bölüm tek part izleme linki, yeni görüntüler ve son gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Gülperi 6.bölüm fragmanı! Hasan kimi seçecek? Gülperi son bölüm full izle! - Resim : 2

GÜLPERİ 3. BÖLÜM
Gülperi, hiç ummadığı biri tarafından kendisine kurulan ve hayatını yeniden alt üst edecek olan tuzağın henüz farkında değildir.

Yakup’un teklifi karşısında şok olan Gülperi, kızının ve kendi özgürlüğünün arasında bir seçim yapmaya zorlanır. Yakup artık Gülperi’yi kıskıvrak köşeye sıkıştırdığına ve torunlarını sonsuza kadar yanına alacağına emindir. Gülperi ise kızından vazgeçmemeye en az Yakup kadar kararlıdır, bu uğurda her türlü bedeli ödemeye de hazırdır.

Gülperi’nin başının yine dertte olduğunu anlayan Kadir, kendi ailesiyle ilgili sorunlarını kısa süreliğine hallederek yeniden Taşkınhan’a gelir. Ve Yakup’un Gülperi’yi de yakından ilgilendiren, herkesten gizlediği bir sırrının olduğunu öğrenir. Can annesine yavaş yavaş yaklaşırken Bedriye ise Ali’nin kendisine yaptıklarından Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır.

Gülperi çocukları yanında olsa bile onlara ulaşmanın ne kadar zor olduğunu artık iyice anlamıştır. Ancak bu yolda onu bekleyen zorluklara bir yenisi eklenir; hiç ummadığı biri tarafından kendisine kurulan ve hayatını yeniden alt üst edecek olan tuzağın henüz farkında değildir.

 

DİZİNİN KONUSU
Show TV ekranlarında yayınlann Gülperi, çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

GÜLPERİ OYUNCULARI
Yapımını, dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan ve son dönemin rating rekortmeni dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi" dizisi Show TV ekranlarında yeni sezona damga vurmaya geliyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yürüttüğü "Gülperi" çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

Gülperi 6.bölüm fragmanı! Hasan kimi seçecek? Gülperi son bölüm full izle! ile ilgili etiketler gülperi 6.bölüm fragmanı gülperi son bölüm full izle
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.