Gülben Ergen'in abisi neden öldü? Rıfat Ergen kimdir?

Gülben Ergen'in adı daha öncesinde Müge Anlı'da işlenen Asım Bayram cinayetinde geçti. 1991 senesinde Rıfat Ergen'in katilini öldürmek adına Murat Güneş'e 12 milyon dolar verdiği de iddia edilmekteydi. Peki, Rıfat Ergen kimdir? Gülben Ergen'in abisi neden öldü?

2019 senesinde Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Gülben Ergen ismi ön plana çıkmıştı. Asım Bayram cinayetinde ortaya çıkan bir iddiada Gülben Ergen'in Murat Güneş'i 12 milyon dolara kiralık katil olarak tuttuğu iddiası olay olmuş ancak bu olayın tamamen yalan olduğu da belirlenmişti. Yani böyle bir şey olmamıştı.

82 yaşındaki Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat Güneş'in emniyet yetkililerine bir önceki işlediği cinayet hakkında verdiği bilgiler ekran başındakileri de şok etmişti.

Gülben Ergen'in abisi neden öldü? Rıfat Ergen kimdir?

Rıfat Ergen Neden Öldü?

1988 yılında Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen, Gürinan Bayramoğlu tarafından vurularak öldürüldü. Daha sonrasında Gürinan Bayramoğlu 1991 affından yaralanıp hapisten çıktı. Hapisten çıkan ve disko işletmeciliği yapan Gürinan Bayramoğlu, 2005 yılında cinayete kurban gitti. Öldürülen şahsın ağabeyi mahkemede kardeşinin katilinin azmettiricisi olarak da Gülben Ergen’i gösterdi.

Davanın savcısının ise şu an FETÖ’den tutuklu olduğu bilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

Gülben Ergen'in abisi neden öldü? Rıfat Ergen kimdir? ile ilgili etiketler Gülben Ergen Asım Bayram Rıfat Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.