Gülay hasta mı? İbo Show'a konuk olan Gülay Sezer ne kanseri? Kaç yaşında?

Gülay hasta mı? Gülay Sezer bu akşam İbo Show'un konuğu olacak. 6 Mart Cumartesi akşamı Star tv'de yayınlanan İbo Show'da eski ve sevilen parçalarını seslendirecek olan şarkıcı Gülay uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. İzleyenler, Gülay ne kanseri, kaç yaşında gibi sorulara yanıt arıyor.

Gülay hasta mı? Gülay ne kanseri, kaç yaşında? İbo Show'un konuğu olan Gülay Sezer kimdir soruları, bu akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olacak İbo Show'da en merak edilen sorular oldu. Her Cumartesi birbirinden değerli sanatçılan şarkılarını seslendirdiği ve izleyicisine adeta 90'lar havası yaşatan İbo Show saat 20:00'da STAR TV'de.

GÜLAY KİMDİR?

Sen gelmez oldun, Daha Senden Gayrı aşık mı yoktur gibi unutulmaz eserleri seslendiren güzel şarkıcı Gülay bu akşam İbrahim Tatlıses'in konuğu olacak.

Gülay hasta mı? İbo Show'a konuk olan Gülay Sezer ne kanseri? Kaç yaşında?

'Cesaretin Var mı Aşka?' şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran Şarkıcı Gülay, 24 Mayıs 1970 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik hayatına, babası olan ünlü müzisyen ve besteci Eyüp Ercan Sezer'in bağlama ile çaldığı türkülere eşlik ederek 5 yaşında başladı ve babası tarafından eğitildi. Gülay, aynı zamanda uzun yıllar diş teknisyenliği yaptı fakat müziğe olan tutkusundan dolayı teknisyenliği 2000 yılında tamamen bırakıp, 2001 yılında Kuzey Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü'nde kompozisyon eğitimi almaya başladı. 2007 yılında okuduğu bölümden, birincilikle mezun oldu.

Gülay hasta mı? İbo Show'a konuk olan Gülay Sezer ne kanseri? Kaç yaşında? - Resim : 2

Gülay'ın, Gülay Sezer adıyla 1988'de çıkardığı arabesk albümü "Her Akşam"ı, 1995 yılında BMG Müzik'ten çıkan "Cesaretin Var mı?" ve 1997'de yine BMG'den çıkan Bir Sevi Masalı adlı pop albümleri izledi. Daha sonra BMG Müzik'ten ayrılan Gülay, albüm çalışmalarına ara vererek 1999 yılında BRT Televizyonu için "Damlalar" isimli halk müziği programını hazırlayıp sundu. 2001 yılında Kalan Müzik'ten Damlalar, 2003 yılında Damlalar 2 adlı halk müziği albümlerini ve 2005 yılının başında da Adı Yok isimli pop albümünü çıkardı. 2006 yılında Seyhan Müzik imzasıyla Dalgalar isimli halk müziği albümünü, 2011 yılında ise yine bir pop albümü olan Aşkhane'yi çıkardı. Bunun dışında İstanbul Kanatlarımın Altında adlı filmin "Aşk" adlı şarkısının sözlerini yazdı ve seslendirdi. Ayrıca Yaşama Hakkı adlı filmin aynı adı taşıyan şarkısının sözlerini yazdı ve seslendirdi. Hamam isimli film için "İstanbul Uyurken" adlı besteyi ve tüm bunların yanında birçok televizyon dizisinin jeneriklerini seslendirdi.

Gülay hasta mı? İbo Show'a konuk olan Gülay Sezer ne kanseri? Kaç yaşında? - Resim : 3

GÜLAY SEZER NE KANSERİYDİ?

Birer sene aralıklarla böbrek ve rahim kanserine yakalanan Gülay Sezer, uzun süren tedavilerle sağlığına tekrar kavuştu.

Gülay hasta mı? İbo Show'a konuk olan Gülay Sezer ne kanseri? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Star TV gülay kimdir ibo show gülay sezer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.