Gül Hatun (Laz Kızı) kimdir, kaç yaşında, evli mi, hamile mi?

İstanbul Kartal'da yaşayan ve TikTok platformunda müstehcen yayınlar yapan, izleyicilerden para karşılığında göğsünü açan "Laz Kızı" lakaplı 35 yaşındaki G.H, dün şikayetler sonucunda müstehcenlik suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Bu çerçevede 'Laz Kızı kim?' veya 'Laz Kızının gerçek ismi ne?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Gül Hatun TikTok Laz Kızı kim, gerçek adı ne, tutuklandı mı, kaç yaşında, evli mi, hamile mi? İşte, Laz Kızı hakkında merak edilenler...

TikTok platformunda müstehcen içerikler paylaşarak izleyicilerden ücret karşılığında göğsünü açan 35 yaşındaki 'Laz Kızı' müstehcenlik suçlamalarıyla karşılaştı. Çeşitli şikayetler ardından, 'Laz Kızı' takma adını kullanan G.H'nin kimliği merak edilmeye ve arama motorlarında "Laz Kızı kim?", "Laz Kızının gerçek adı nedir?" gibi sorular araştırılmaya başlandı. TikTok Laz Kızı kim, gerçek adı ne, gözaltına neden alındı, kaç yaşında, evli mi, hamile mi? Ayrıntılar haberimizde...

Gül Hatun (Laz Kızı) kimdir, kaç yaşında, evli mi, hamile mi?

TİKTOK LAZ KIZI KİM?

Gül Hatun, TikTok'ta Laz Kızı takma adıyla yayınlar yaparak büyük bir izleyici kitlesi edindiği ve bir saatlik yayınlar karşılığında 100 bin lira kazandığı iddia ediliyor.

Laz Kızına hazırlanan iddianamede, müstehcen içerikli görüntülerin herkesin erişebileceği bir platformda paylaşıldığı ve çocukların da bu içeriklere serbestçe ulaşabileceği değerlendirilerek Gül Hatun'un suç işlediği belirtildi. 'Müstehcenlik' suçundan dolayı Gül Hatun hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

GÜL HATUN (LAZ KIZI) HAMİLE Mİ?

 

Gül Hatun'un ifadesindeki en dikkat çekici detaylardan biri, 5 aylık hamile olduğunu itiraf etmesi oldu. Genç kadının özel durumu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasında etkili oldu. Hamilelik durumu, alınan adli kararların nasıl şekillendiği konusunda da soruları beraberinde getirdi.

Olayın yankı bulmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya kullanıcısının gözaltına alınmasına ilişkin bir açıklama yaptı. 

GÜL HATUN (LAZ KIZI) TUTUKLANDI MI?

İstanbul polisi, Laz Kızı'nın TikTok yayınlarına yönelik gelen şikayetleri takip ederek evine baskın düzenledi. G.D'nin gerçek kimliği ve yayınlarındaki müstehcen içeriklere yönelik soruşturma devam ediyor. Laz Kızı, İstanbul Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi ve mahkeme süreci başladı.

Gül Hatun (Laz Kızı) kimdir, kaç yaşında, evli mi, hamile mi? - Resim : 2

TikTok platformunda 'Laz kızı' takma adıyla bilinen Gül Hatun'un müstehcen içerikli yayınlar yapmasıyla ilgili ceza konusu netleşti. Gül Hatun'un hesabından para topladığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma sona erdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Gül Hatun'un yayınlarından 160 bin lira kazandığını belirttiği ancak bu olayın ortaya çıkmasının ardından hesabını kapattığı ve soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.

Gül Hatun'un savunmasına göre, uzun süredir çalışmadığını ve TikTok'ta yayınlar açarak takipçilerinden gelen hediyeleri nakit olarak hesabına aktardığını söyledi. Dosyada yer alan görüntülerin ocak ayında yayınlandığını belirten Hatun, takipçilerinden para talep ederek özel bölgelerini açtığını ve bunu gelir elde etmek amacıyla yaptığını ifade etti.

TİKTOK LAZ KIZI'NIN GERÇEK ADI NE?

TikTok'ta Laz Kızı adı ile göğsünü açarak para isteyen kullanıcının gerçek ismi Gül Hatun'dur.

Gül Hatun (Laz Kızı) kimdir, kaç yaşında, evli mi, hamile mi? ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.