Gram altının kahininden 2022'de 2. dalga uyarısı! Elon Musk Türkiye'ye yatırım yapabilir iddiası!

Dolar kurunda yaşanan artışa paralel olarak gram altın fiyatlarının 650 liradan 1.000 liraya kadar daha önceden çıkacağını doğru tahmin eden araştırmacı yazar Haluk Özdil yeni bir açıklamada daha bulundu. 2022 yılı için yeni dalga uyarısı veren Özdil, biraz sabırlı olunmasını istedi.

Dolar ile birlikte altın fiyatlarında yaşanan rekor yükseliş sonrasında gelen mevduat faizi kararında hem gram altın hem de çeyrek altın fiyatlarında düşüş gözlemlendi. Öyle ki gram altın 700 lira, çeyrek altında 1130 lira barajının altında kaldı.

Zirve yapan altın fiyatlarının ardından yaşanan düşüş hakkında bilgiler veren Haluk Özdil, 2022 yılının Ocak ayını işaret etti. Ocak ayı için belirli bir strateji üzerine gidilmesini tavsiye eden Özdil, Türkiye’ye çok önemli bir ismin yatırım yapacağını ve hatta bu ünlü kişinin de dünya çapında tanınan milyarder Elon Musk’ın olacağını iddia etti.

Gram altının kahininden 2022'de 2. dalga uyarısı! Elon Musk Türkiye'ye yatırım yapabilir iddiası!

Tesla ve SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk’ın Türkiye’ye yapacağı yatırımın hemen ardından doların biraz daha gerileyeceğine işaret eden Özdil, özellikle gram altın fiyatlarında ikinci bir sıçrama olacağını belirtti. Ocak ayı içerisinde dolar kuru üzerinden rant sağlayacaklara uyarılarda bulunan Özdil, hükümetin çok zekice bir hamle yaptığını söyleyerek ülkemize dolar girişi olacağını ifade etti.

Elon Musk’ın “Türkiye’de bir ilke imza atacağız” ifadelerine de dikkat çeken Özdil, Tesla CEO’sunun Tesla veya lityum ile ilgili tesis ya da fabrika adımı atabileceğini düşündüğünü iddia ederek gram altında 2. dalgaya karşı hazırlıklı olunmasını istedi

Gram altının kahininden 2022'de 2. dalga uyarısı! Elon Musk Türkiye'ye yatırım yapabilir iddiası! ile ilgili etiketler Haluk Özdil elon musk gram altın
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.