GQ ödül töreninde Ahu Yağtu sahnedeki 4. basamakta yere kapaklandı!

GQ Türkiye Men Of The Year 2021 ödülleri gecesine ilginç bir olay damgasını vurdu. Oyuncu Aybüke Pusat’a eşitlik ödülünü vermek için sahneye kırmızı kıyafeti ile gelen Ahu Yağtu bir anda yere kapaklanınca olanlar oldu.

GQ Türkiye Men Of The Year 2021 ödülleri sahiplerini buldu. Şıklık yarışının yaşandığı gecede izleyenler ve ekran başındakiler oldukça ilginç anlar yaşadı. Bir zamanlar ünlü komedyen Cem Yılmaz ile evli olan ancak daha sonrasında şok bir kararla boşanan Ahu Yağtu muhteşem gecede hiçte beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı.

Oyuncu Aybüke Pusat’a eşitlik ödülünü vermek için sahneye giydiği kırmızı şık kıyafetiyle gelen sahnenin merdivenlerini çıkarken 4. basamakta yere kapaklandı. O anlar izleyenlerde şok etkisi yarattı.

Yağtu'nun imdadına gecenin sunuculuğunu yapan Kardeşlerim dizisinden rol arkadaşı Fadik Sevin Atasoy oldu. Ayağa kalkan Yağtu, "Hiç önemli değil, biz bizeyiz çünkü bu akşam" dedi.

GQ ödül töreninde Ahu Yağtu sahnedeki 4. basamakta yere kapaklandı!

Ahu Yağtu Kimdir?

11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Ahu Yağtu, çocukluk yıllarını Karşıyaka’da geçirdikten sonra henüz 14 yaşında iken model olmaya karar verince İstanbul’a geldi. İş hayatına mankenlikle başlayan Ahu Yağtu, yıllar içinde meslek hanesine oyunculuktan moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına kadar birçok işkolu daha ekledi.

Bir dönem Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapan güzel manken, birçok reklam filminde rol aldı. 2001 yılında 90-60-90, 2003 yılında Kampüsistan, 2005 yılında Savcının Karısı, 2006 yılında 29-30, 2007 yılında Komiser Nevzat, 2007 yılında Kavak Yelleri, 2010 yılında Aşk ve Ceza adlı dizilerde oynadı.

GQ ödül töreninde Ahu Yağtu sahnedeki 4. basamakta yere kapaklandı! - Resim : 2

Modayla da yakından ilgili olan Ahu Yağtu’nun İstanbul Bebek’te “Second Chance” isimli vintage bir butik sahibidir. Ahu Yağtu, aktif olarak mankenlik yapmakta ve podyuma çıkmaktadır. Türkiye’nin en iyi modelleri arasında gösterilen Yağtu, Aynı zamanda stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı da yapmaktadır.

Ahu Yağtu, ilk evliliğini 2000 yılında henüz 22 yaşındayken kendisinden 17 yaş büyük olan avukat Doğan Akçura ile yapmıştır. Çift 5 yıl evli kalarak boşanmışlardır.

İkinci evliliğini ise 10 Mart 2012 tarihinde ünlü komedyen Cem Yılmaz Pera Palas Otel’de evlenerek yapmıştır. Evlenmeden önce 4.5 aylık hamile olan Ahu Yağtu, çocukları Kemal’i 2 ağustos 2012 tarihinde dünyaya getirmiştir. Ünlü çift uzun yıllar evli kalamamış ve 24 Aralık 2013 tarihinde tek celsede boşanmıştır.

GQ ödül töreninde Ahu Yağtu sahnedeki 4. basamakta yere kapaklandı! ile ilgili etiketler Ahu Yağtu Aybüke Pusat GQ Türkiye Men Of The Year 2021
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.