Göztepe maçında takımın başında olacak Emrah Bayraktar kimdir?

Galatasaray Igor Tudor ile yollarını ayırdı. Göztepe maçında takımın başında Emrah Bayraktar olacak. Vatandaşlarımız ise Emrah Bayraktar'ı araştırıyor. Dün oynanan Yeni Malatyaspor Galatasaray karşılaşmasında mağlup olan Sarı-Kırmızılı takım bu sezon üst üste 4. deplasmanındaki yenilgiyi almıştı. Maçın ardından taraftar isyan etmiş, taraftar grubu ultrAslan da teknik direktör Igor Tudor'u istifaya davet etmişti. Bütün tepkilerin ardından Sarı-Kırmızılı yönetim Igor Tudor ile yollarını ayırma kararı aldı. Peki, Göztepe maçında takımın başında olacak Emrah Bayraktar kimdir? Galatasaray'ın teknik direktörü kim olacak? Detaylar haberimizde...

Galatasaray yönetimi teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verdi. Süper Lig'in 17. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Göztepe ile karşılacak Galatasaray'ın başında Emrah Bayraktar olacak. Dün oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasından mağlup ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Tudor taraftarlarca istifaya davet edilmişti. Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek büyük bir şok yaşadı. Bu mağlubiyetin faturası da teknik direktör Tudor'a kesildi. Taraftarın büyük tepkisine karşın sürekli olarak İgor Tudor'un arkasında duran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Hırvat teknik adamdan desteğini çekti. Galatasaray'ın teknik direktörü kim olacak? Peki, Göztepe maçında takımın başında olacak Emrah Bayraktar kimdir? Detaylar haberimizde...

kimdiremrah_bayraktar

EMRAH BAYRAKTAR KİMDİR?

Emrah Bayraktar geçtiğimiz Mayıs ayında Galatasaray Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu görevine getirilmişti.

Kariyerine sarı-kırmızılı camiada başlayan ​Emrah Bayraktar, 2003 senesinde altyapıda göreve getirildi.

Bayraktar göreve geldiğinde A takım teknik direktörü Fatih Terim'di.

Galatasaray tarihinin en iyi jenerasyonu olarak gösterilen 87-88 doğumlu oyuncu grubuyla çalışan Bayraktar, o dönemki adıyla PAF Ligi'nde üç sene üst üste şampiyonluk yaşadı.

Son senesinde teknik direktör Eric Gerets'in teknik ekibine katıldı ve rakip takımların analizden sorumlu oldu.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, önce Gaziantep BB'de, ardından da Orduspor'da yardımcı antrenörlük yaptı.

O dönem bir yandan da UEFA Antrenör Eğitmenliği eğitimine devam eden Bayraktar, eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nun Gelişim Merkezi'nde çalışmaya başladı.

Federasyon bünyesinde bir sezon Gençlik Geliştirme Direktörü unvanıyla çalıştı.

Oradan ayrıldıktan sonra Siirtspor'da teknik direktörlük yaptı ve hemen ardından TFF'ye dönerek, bu sefere Antrenör Eğitimi Direktörü olarak görev aldı.

Bu görevlerin ardından Beşiktaş macerasına başlayan Bayraktar, yaklaşık beş sezon boyunca siyah-beyazlı kulübün altyapı direktörü olarak çalıştı.

ayfugwfevwef

GALATASARAYLI YÖNETİCİDEN OLAY SÖZLER

Galatasaray'ın hukuktan sorumlu yöneticisi Eşref Alaçayır'ın "Eğer Fatih Terim gelirse üzerime benzin döker kendimi yakarım." dediği ortaya çıktı.

Teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrılma kararı alındığı Galatasaray'da detaylar da aydınlığa kavuşmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı camiada teknik direktörlük için sıkça Fatih Terim'in ismi dillendirilirken, hukuktan sorumlu yönetici Eşref Alaçayır'ın Terim hakkında yaptığı çarpıcı yorum ortaya çıktı…

Gamaspor'un eriştiği bilgiye göre Galatasaray'ın hukuktan sorumlu yöneticisi Eşref Alaçayır geçen hafta Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı bir sohbette, Fatih Terim'in sarı-kırmızılı ekibin başına geçmesi ihtimaliyle ilgili "Eğer Terim gelirse üzerime benzin döker kendimi yakarım" dedi.

Galatasaray Genel Sekreteri Can Topsakal ise Fransızca konuşan bir teknik direktör getirilmesi konusunda ısrarcı. Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman'ın gitmesine göz yuman ve sezon başında "üst akıl" olarak Lucescu ile görüşmeye giden Topsakal, takıma faydalı olabileceğini düşündüğü Fransız hocaların listesini Başkan Dursun Özbek'e iletti.

500_1

GALATASARAY'IN İNTERNET SİTESİ TUDOR'U SİLDİ

Galatasaray'da teknik direktör Tudor'un görevine son verildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmeden sonra, Galatasaray'ın web sitesinde idari ve teknik kadroya tıklanınca açılması gereken sayfa hata verdiği gerekçesiyle açılmıyor.

1758834_b25176dc80a824d89baddfff1e25333c_640x640_1

TUDOR VE MAİCON DEVRE ARASINDA KAVGA ETTİ

Beyaz TV'nin haberine göre; Galatasaray'da Yeni Malatyaspor maçının devre arasında Maicon'un oyundan alınmasının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı.

Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray'da sular durulmuyor. Yeni Malatya Stadı'ndaki maçın devre arasında soyunma odasında Tudor'la Maicon arasında kavga çıktığı öne sürüldü.

Hırvat teknik adam karşılaşmanın devre arasında Maicon'u kenara alıp Rodrigues'i oyuna sokmuştu.

İddialara göre; Değişikliğin arkasında soyunma odasında teknik direktör Igor Tudor'la Maicon'un ettiği kavga yatıyor. Beyaz TV'nin haberine göre, soyunma odasına girilirken Igor Tudor soluğu Maicon'un yanında aldı.

Gollerden dolayı kendisine tepki gösteren Tudor'la kafa kafaya gelen Maicon'u araya giren Muslera sakinleştirdi.

Göztepe maçında takımın başında olacak Emrah Bayraktar kimdir? ile ilgili etiketler Galatasaray emrah bayraktar kimdir tudor
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.