Göztepe Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 13. hafta maçında Göztepe ile Keçiörengücü karşı karşıya geliyor. Liderlik mücadelesi içerisinde bulunan Keçiörengücü, orta sıralarda yer alan İzmir ekibini devirmenin planlarını yapıyor.

TFF 1. Lig 13. haftasında zirvenin yakın takipçilerinden Keçiörengücü deplasmanda Göztepe’ye konuk oluyor. Liderlik için savaş veren ve zirveden uzaklaşmak istemeyen Keçiörengücü zorlu Göztepe deplasmanında karşılaşmayı kazanmak istiyor.

Göztepe Keçiörengücü Maçı Ne Zaman?

Gürsel Aksel Stadyumu’nda 14 Kasım 2022 Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak Göztepe Keçiörengücü maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Son maçında deplasmanda Tuzlaspor’u 3-1 geçen Keçiörengücü topladığı 21 puanla 3. sırada yer alırken Samsunspor’a deplasmanda 1-0 kaybeden Göztepe’de 14 puanla 12. durumda bulunuyor. İki takım arasında son olarak 22 Mart 2006 tarihinde oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Göztepe Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Göztepe Ankara Keçiörengücü TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.