Gözaltına alınan kadın ortalığı birbirine kattı! Polisleri tehdit etti: "Silahla sıkacağım hepsine..."

Beyoğlu'nda motosikletiyle tehlikeli hareketler yaptığı için bekçiler tarafından durdurulmak isteyen Melike D. kaçtı. Takip sonucu bir akaryakıt istasyonunda yakalanan kadın, götürüldüğü polis karakolunu birbirine kattı. Üzerinde uyuşturucu da bulunan kadın, polisleri tehdit etti.

Kadıköy Polis Merkezi'ni birbirine katan Melike D., trafikte yaptığı tehlikeli hareketler nedeniyle bekçilerin takibi sonucu yakalandı. Akaryakıt istasyonunun tuvaletine kendisini kitelyen kadın polislere haraket edip bağırdı ve bir süre sonra polis merkezine götürüldü.

Kendisini yerlere atan, Melike D.. rujuyla yere polise hakaret içeren yazılar yazdı. Nezarethaneye girmek istemeyen Melike D., polisin saçını çekerek yere düşürdü. Üzerinden bir miktar uyuşturucu madde çıkan Melike D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan kadın ortalığı birbirine kattı! Polisleri tehdit etti: "Silahla sıkacağım hepsine..."

POLİS MERKEZİNİ BİRBİRİNE KATTI

Polis aracına binmemek için uzun süre direnen kadının polise hakaret edip zorluk çıkardığı o anlar ise cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, polis aracına binmemek için direnen kadının polise zorluk çıkarması görülüyor. Güçlükle polis aracına bindirilen Melike D., bu sefer de polis merkezinde kendini yere atarak hakaretlerine devam etti. Kadın polisin ise saçını çekerek yere düşürdü.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT ETTİ

Üzerinden 0,1 gram uyuşturucu çıkan Melike D, ‘Polise mukavemet’ ‘Kasten yaralama’, ’uyuşturucu madde kullanmak’ ve ‘trafiği tehlikeye düşürme" suçlarından adliyeye sevk edildi. Melike D. mahkemece serbest bırakıldı. Serbest bırakılan kadın sosyal medyadan yaptığı yayınlarla polisi tehdit etmeye devam etti.

Gözaltına alınan kadın ortalığı birbirine kattı! Polisleri tehdit etti: "Silahla sıkacağım hepsine..." - Resim : 2

Gözaltına alınan kadın ortalığı birbirine kattı! Polisleri tehdit etti: "Silahla sıkacağım hepsine..." ile ilgili etiketler uyuşturucu polis Motosiklet Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.