Google ünlü bilim insanı Stephen Hawking'in doğum gününü doodle ile kutladı

Özel günlere Doodle ekranında yer veren dünyaca ünlü arama motoru Google, bilim insanı Stephen Hawking'in doğum gününe özel doodle yayınladı.

Stephen Hawking Doodle ekranına kapak oldu. Dünyanın en çok ziyaret edilen sayfası Google özel günleri çeşitli etkinliklerle kutluyor. En bilindik çalışmalarından olan Doodle ile bu kez bilim insanı Stephen Hawking'in doğum günü kutlandı.

80. yaş günü kutlanan ünlü fizikçi Google arama motorunu açan ziyaretçilerin karşısına çıkıyor. Einstein'den bu yana yeryüzünde yaşayan en zeki teorik fizikçilerden biri olan Stephen Hawking İngiltere'de dünyaya gelmiştir.

Efsanevi bilim insanının doğumunu, yaşamını ve vefatını gösteren harika bir animasyon hazırlayan Google, bu Doodle için Stephen Hawking’in kendi sesini kullandı.

İşte Stephen Hawking Doodle'ı...

Google’dan Stephen Hawking’in doğum gününe özel Doodle

 

Google ünlü bilim insanı Stephen Hawking'in doğum gününü doodle ile kutladı ile ilgili etiketler Google doodle 7 Ocak stephen Hawking doodle
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.