Gönül Dağı'nın Sefer'i Ferdi Sancar depremzedeler için arabasını bağışladı

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda dolmuşçu Sefer karakterini canlandıran oyuncu Ferdi Sancar, ''sahip olduğum tek şey'' dediği 1998 model arabasını depremzedeler için bağışladı. Ferdi Sancar'ın bu hareketi alkış topladı.

Fırıncının Karısı, Aykut Enişte, Aslan Ailem, Kardeşim Benim, Hep Yek, Küçük Esnaf, Pis Yedili, Yahşi Batı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve TRT1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Sefer karakteriyle izleyici karşısına çıkan 42 yaşındaki oyuncu Ferdi Sancar örnek bir davranışma imza attı.

Gönül Dağı'nın Sefer'i olarak tanınan oyuncu Ferdi Sancar, depremzedeler için 1998 model arabasını bağışladığını açıkladı. Ferdi Sancar, "Çocuklar kumbarasını bozdururken ben de tek sahip olduğum şeyi burada depremzede kardeşlerime bağışlıyorum" ifadelerini kullandı.

''TEK SAHİP OLDUĞUM ŞEYİ DEPREMZEDE KARDEŞLERİME BAĞIŞLIYORUM''

Oyuncu Ferdi Sancar, geçtiğimiz akşam tüm TV kanallarında yayınlanan 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına katılmış ve burada gelen bağış telefonlarını kabul etmişti. Ferdi Sancar, depremzedeler için alkışlanacak bir harekette bulundu.

Yayının sunucularından Pelin Çift, oyuncu Ferdi Sancar'ın 1998 model bir arabası olduğunu ve bunu satarak parasını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı. Ferdi Sancar konu hakkında şu ifadeleri kullandı: "Çocuklar kumbarasını bozdururken ben de tek sahip olduğum şeyi burada depremzede kardeşlerime bağışlıyorum. Küçük bir masrafı var, ben onu yaptırıp öyle satacağım."

 

 

Gönül Dağı'nın Sefer'i Ferdi Sancar depremzedeler için arabasını bağışladı ile ilgili etiketler Türkiye Tek Yürek deprem Gönül Dağı
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.