Depremzedeler için Hollanda'da yardım toplayan Hadise gözyaşlarına boğuldu

Hollanda'da, Türkiye'deki depremler için bağış toplayan şarkıcı Hadise, konuşma yaptığı sırada duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu. Depremlerden dolayı kendisini çok kötü hissettiğini ve uyuyamadığını söyleyen şarkıcı, "Kendimi suçlu hissettim, enkaz altındakileri yalnız bırakıyormuş gibi hissediyorsun. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. 38 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından dünyanın çeşitli yerlerinden yardımlar gelmeye başladı. Şarkıcı Hadise de Türkiye ve Suriye için Hollanda'da düzenlenen yardım kampanyasına katıldı. Hadise, Hollanda'da hem radyoda hem de televizyonda depremzedeler için yardım topladı.


YAYIN SIRASINDA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI


Katıldığı yayında depremzedeler için bağış toplayan şarkıcı, deprem felaketinden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. Hadise yaşadığı duygulardan bahsederken "Uyuyamadım, kendimi suçlu hissettim, enkaz altındakileri yalnız bırakıyormuş gibi hissediyorsun. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum. İzleyip, bir şey yapamamak çok kötü" ifadelerini kullandı.

Başarılı şarkıcı Hadise, önceki akşam televizyon kanallarında ortak yayınlanan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına katılarak gelen bağış telefonlarını yanıtlamıştı.

Depremzedeler için Hollanda'da yardım toplayan Hadise gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Hadise deprem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.